.
.

.

108 – BUON COMPLEANNO, INTER!


Image and video hosting by TinyPic

Diferită, unică, deschisă tuturor. Născută dintr-un spirit rebel (care avea să-i caracterizeze întreaga istorie) faţă de o regulă rigidă. O echipă cu un alt sistem de valori. Succesele nu i-au lipsit, în peste un secol de existenţă, dar victoria cu orice preţ nu a fost singurul lucru care a contat. Glamour-ul a fost şi el prezent, dar nu s-a transformat niciodată într-un spectacol de prost gust. În urmă cu 108 ani, 44 de domni, cei mai mulţi dintre ei intelectuali, şi-au dorit un altfel de club. Inter a fost încă de la început un altfel de club şi a continuat să rămână aşa până în prezent.

“C’e solo l’Inter” nu e doar titlul unui cântec ce emoţionează de fiecare dată când este ascultat. Este o realitate, dar şi o declaraţie de intenţie a prezentului, care nu a uitat trecutul şi a învăţat din el.

„A me che sono innamorato
non venite a raccontare
quello che l’Inter deve fare
perché per noi niente è mai normale
nè sconfitta nè vittoria
che tanto è sempre la stessa storia
un’ora e mezza senza fiato
perché c’è solo l’Inter”

Momentul prin care clubul trece în prezent nu este cel mai fericit. Dar cei 108 ani de existenţă ne-au învăţat că Inter a ştiut să treacă peste perioadele dificile şi să revină în prim-plan mai puternică.

La mulţi ani, Inter! La mulţi ani, interişti!
3 thoughts on “108 – BUON COMPLEANNO, INTER!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *