.
.

.

BOLOGNA – INTER, PREVIEW ÎN CIFRE


2 – În etapa trecută, împotriva lui Carpi, Bologna a marcat pentru prima oară în acest sezon de două ori. Întâmplător sau nu, şi singurul meci din actuala ediţie de campionat în care Inter a înscris mai mult de un gol a fost tot contra echipei care a promovat în premieră în Serie A la finalul stagiunii precedente.

3 – Inter nu câştigă în faţa Bolognei de trei meciuri, în care a obţinut doar două remize. Ultimul succes al nerazzurrilor a venit în martie 2013, în Cupa Italiei, un 3-2 decis în prelungiri de un gol al lui Ranocchia. Pentru a descoperi o serie negativă atât de lungă trebuie să ne întoarcem în timp până la mijlocul anilor ’70. Atunci, între martie 1974 şi ianuarie 1976, au fost şase partide fără victorie pentru Inter.

9 – Doar nouă goluri a marcat Inter în acest sezon, în primele nouă etape. De două decenii, din ediţia de campionat 1995/96, nu s-a mai înregistrat o asemenea secetă ofensivă. Totuşi, acum 20 de ani, nerazzurri aveau doar 11 puncte. În prezent sunt 18.

10 – Roberto Mancini, care a debutat în Serie A la Bologna, când nu împlinise încă 17 ani, revine ca adversar pe Dal’Ara după 10 ani. La precedenta vizită, în aprilie 2005, Inter a câştigat cu 1-0, prin golul unui alt ex, Julio Cruz.

99 – Inter este echipa care a marcat cele mai multe goluri pe terenul Bolognei în Serie A. Numărul acestora poate ajunge la 100, în cazul unei reuşite a băieţilor lui Mancini în această seară. Dar eu sper ca această bornă să fie depăşită.

Forza INTER!
3 thoughts on “BOLOGNA – INTER, PREVIEW ÎN CIFRE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *