.
.

.

CAMARA-SHOW ŞI INTER PRIMAVERA E ÎN OPTIMI LA VIAREGGIO


Cu probleme în campionat, acolo unde a cedat şefia în favoarea rivalilor de la Milan, Inter Primavera se descurcă foarte bine în tradiţionalul Turneu de la Viareggio, acolo unde şi-a asigurat deja calificarea în optimile de finală de pe primul loc în grupă, după doar două meciuri.

După ce a debutat cu o victorie în faţa belgienilor de la Genk, scor 3-1, meci în care protagonist a fost Rocca, autorul unei duble, echipa lui Stefano Vecchi a obţinut acelaşi rezultat şi în partida cu Parma, formaţie pregătită de fostul interist Hernan Crespo.

Fără starurile Puşcaş şi Bonazzoli, care devin pe zi ce trece oameni tot mai importanţi la echipa mare, micii nerazzurri au un nou lider şi propun un alt nume interesat pentru Roberto Mancini. Este vorba despre Gaston Camara, o extremă a cărei evoluţie în perioada următoare merită atent monitorizată. Jucătorul din Guinea a marcat de două ori împotriva Parmei, primul gol după un gest tehnic pe cât de spectaculos, pe atât de dificil – preluare din alergare, urmată de un şut foarte bun la colţul lung.

Tot Camara a creat şi golul de 1-1, înscris de croatul Boris Rapaic, nimeni altul decât fiul lui Milan Rapaic, cel care, în trecut, a făcut furori în Serie A în tricoul Perugiei. Pentru tânărul de doar 17 ani a fost prima reuşită la Inter, unde a venit chiar în această iarnă, sub formă de împrumut de la Hajduk Split.

Golurile marcate de Rapaic şi Camara au anulat avantajul iniţial al Parmei, care deschisese scorul prin Ravanelli (nicio legătură cu fostul atacant al lui Juventus), astfel că ultimul joc din grupă pentru Inter Primavera, cel cu Pro Duta, care va avea loc sâmbătă, va conta doar pentru palmares.

Am suferit puţin la început în apărare. Am jucat bine, dar, la nivel defensiv, am fost puţin neatenţi în câteva situaţii. Apoi am reuşit să întoarcem rezultatul, cu golurile lui Rapaic şi Camara“, a declarat Vecchi, la finalul întâlnirii.

Tehnicianul echipei Primavera a avut şi câteva cuvinte de laudă pentru românul din poarta nerazzurrilor, Andrei Radu, autorul unor parade importante: „E un portar cu perspective bune. Ne bazăm mult pe el. Se descurcă bine şi trebuie să continue la fel”.

Sursa foto: inter.it
9 thoughts on “CAMARA-SHOW ŞI INTER PRIMAVERA E ÎN OPTIMI LA VIAREGGIO

 1. Ionuţ Post author

  Nu s-a întâmplat nimic. Ionuţ are şi serviciu, are şi treabă, are şi o viaţă. Tutto bene! Mâine facem cronica, nu-i panică

  Reply
 2. cornelstelistu

  Dacă si la un succes cu 3_0 reactionam asa greu……. cine stie când mai prindem prilej de bairam!!!! 🙂

  Reply
 3. Ionuţ Post author

  E ok, după un 3-0 te bucuri oricum. Mai greu e să ştii să reacţionezi raţional şi echilibrat atunci când e cu nasoale, capitol la care unii stau rău de tot.

  Altfel, să ne înţelegem. Eu ce fac aici fac de plăcere şi în timpul meu liber. La fel ca în ultimii 6 ani şi jumătate. Înţeleg o glumă, dar nu să se insiste pe aceeaşi chestie, mai ales că am spus că mâine (deja azi) o să fac articolul despre meci

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *