.
.

.

CELE MAI FRUMOASE GOLURI MARCATE DE INTER ÎN 2014


A devenit deja o tradiţie ca, la fiecare final de an, să alegem cel mai frumos gol marcat de Inter în ultimele 12 luni. Nu a fost un 2014 pe care să ni-l amintim cu plăcere, dar cu siguranţă avem momente care ne vor rămâne în memorie mult timp de acum înainte. Iar reuşitele de mai jos se află printre ele.

Am ales şase goluri dintre cele înscrise de nerazzurri în ultimul an. Unul singur este din sezonul trecut, ceea ce poate părea paradoxal, ţinând cont de dificultăţile din actuala stagiune. Îmbucurător este faptul că doi dintre tinerii de la care fanii şi conducerea aşteaptă să fie viitorul acestui club, Mateo Kovacic şi Mauro Icardi, au câte două nominalizări. În cazul croatului, este încurajator că a început să înscrie.

Toate cele şase goluri pe care vi le propun sunt execuţii spectaculoase, de fotbalişti adevăraţi şi sper să avem ocazia să revedem cât mai des astfel de momente. După lista nominalizărilor, găsiţi sondajul, în care puteţi vota două dintre reuşitele care v-au plăcut cel mai mult. Votarea durează până pe 30 decembrie, iar rezultatele finale vor fi publicate într-o postare separată în ultima zi a anului.

Aşadar, cele mai frumoase goluri ale Interului în 2014 au fost marcate de…

Mauro Icardi vs. Bologna

Mateo Kovacic vs. Stjarnan

Mauro Icardi vs. Stjarnan

Dani Osvaldo vs. Atalanta

Hernanes vs. Atalanta

Mateo Kovacic vs. Lazio

Iar aici puteţi vota.

Sursa foto: ilgiorno.it
13 thoughts on “CELE MAI FRUMOASE GOLURI MARCATE DE INTER ÎN 2014

  1. Ionuţ Post author

   Nu vorbim de importanţă, ci de frumuseţe. Un gol frumos rămâne frumos indiferent că-l marchezi la o miuţă în faţa blocului sau pe Maracana.

   Înţeleg dezamăgirea, supărarea, frustrarea. Şi eu trec prin astea. Dar să ne legăm de orice căcat e deja prea mult

   Reply
   1. tutti66

    Un pic dezamagit; si eu cand joc fotbal cu amatori dau goluri din foarfeca iar cand joc impotriva unor jucatori de fotbal nici macar nu reusim sa marcam.
    Maicon dadea golul campionatului cu juve,Stankovici dadea cu Milan si Schalke(daca nu ma insel) gol de la mijlocul terenului.Cu echipe mari iti masori valoarea.

    Reply
     1. tutti66

      Da man,am inteles frumusetea golului.Japonezul a inscris impotriva japonezului,pe cand van Persie impotriva Spaniei.Robin va mai inscrie asa dar japonezul nu.Si eu am apreciat frumusetea dar l-am trecut printr-un filtru si am votat Kova cu Lazio si Osvaldo cu Atalanta.

    1. Ionuţ Post author

     Golul cu Schalke a folosit la fix nimic. Am luat 5 bucăţi.

     Din nou, aici nu e vorba despre importanţă sau despre valoare (cel mai frumos gol din sezonul terminat pe 9 l-a dat Jonathan – asta îl face o valoare?), ci despre frumuseţea în sine a execuţiei.

     Îţi garantez că dacă Messi juca împotriva lui Stjarnan şi marca aşa cum a făcut-o Kova, şi acum auzeai de execuţia aia

     Reply
     1. tutti66

      Daca nu se termina cu victoria lui Inter golul nu are valoare ?
      Dar sa bati Stjarnan cu 6-0 e ok daca dai gol dribland 3″pescari”
      Frumos dar fara valoare…..Mateut dadea 60 de goluri lua gheata de aur si ?…..DA am inteles frumusetea golului.dar exista un filtru adversarul cu care joci. Astea sunt topuri de youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *