.
.

.

CINCI LUCRURI DUPĂ PRIMUL AMICAL AL INTERULUI


Inter a jucat ieri primul amical din perioada de pregătire, un meci mai curând de încălzire, câştigat cu 6-1 în faţa celor de la Trentino Team. Valoarea adversarului este insuficientă pentru a ne ajuta să tragem prea multe concluzii, mai ales că unii dintre jucătorii care s-au aflat pe teren nu vor face parte din lotul pentru noul sezon. Putem discuta însă despre anumite aspecte.

Image and video hosting by TinyPic

Pofta de gol a lui Icardi – Maurito pare să fi început noul sezon aşa cum l-a terminat pe precedentul: hotărât să profite de orice şansă pentru a marca. Împotriva anonimilor de la Trentino a făcut-o de două ori. Sigur, nu se entuziasmează nimeni, dar această dublă este de bun augur, mai ales că toată lumea aşteaptă consacrarea definitivă a lui Icardi. Este important că problemele medicale care l-au împiedicat să evolueze mai mult în stagiunea trecută au rămas în urmă, iar viaţa sa extrasportivă s-a mai aşezat, odată căsătorit. Să sperăm însă că nu el va fi primul executant al penaltyurilor. Nu că ar beneficia Inter de prea multe.

Surpriza Bonazzoli? – În acest moment, Bonazzoli este cea mai mare speranţă a Interului. A şi debutat în echipa mare în sezonul trecut şi este de aşteptat ca în acest an să primească mai multe şanse, în condiţiile în care nerazzurri vor fi implicaţi în trei competiţii. Până atunci, tânărul atacant a început cu o spectaculoasă dublă, care confirmă talentul uriaş pe care îl are.

Jonathan, mijlocaş central – Lateralul brazilian a fost unul dintre remarcaţii meciului de ieri, marcând primul gol şi obţinând un penalty, şi a reuşit acest lucru jucând ca mijlocaş central. Sigur, e doar un amical la începutul pregătirilor, dar declaraţia lui Mazzarri, care a spus că Jonathan poate evolua fără probleme pe acea poziţie, mi se pare puţin îngrijorătoare. Nu-mi doresc astfel de experiemente în timpul partidelor oficiale. Indiferent de numele adversarului.

Debutul lui M’Vila – Cel mai recent transfer al nerazzurrilor şi-a făcut debutul în ultima jumătate de oră a meciului Trentino Team, ceea ce înseamnă că forma sa fizică nu este atât de îngrijorătoare cum lasă să arate actuala sa înfăţişare. Din păcate, micile probleme medicale ale lui Vidic, care s-a antrenat separat în ultimele zile, l-au împiedicat să evolueze ieri.

Când vom vedea apărarea de patru? – L-am tot auzit pe Mazzarri repetând că în acest sezon va folosi şi un sistem cu patru fundaşi şi că va insista pe acest aspect în timpul antrenamentelor. Cu toate acestea, mulţi dintre jurnaliştii de la Pinzolo au scris că defensiva de trei încă e la putere, iar la primul meci al sezonului nerazzurri au evoluat tot în 3-5-2. Dacă împotriva unui adversar care nu pune probleme nu încerci ceva nou, atunci când?

VIDEO: INTER – TRENTINO 6-1

INTER – Trentino 6-1 (Jonathan 8, Icardi 23, 26, Bonazzoli 55, 87, Juan Jesus 90+1 / Mariotti 87)

Inter: Carrizo (Berni 60) – Andreolli (Silvestre 45), Ranocchia (Sciacca 74), Juan Jesus – D’Ambrosio (Schelotto 45), Jonathan (Palazzi 68), Kuzmanovic (M’Vila 61), Obi (Steffe 61), Dodo (Laxalt 45) – Bonazzoli (Ventre 60), Icardi (Puşcaş 74)

Sursa foto: inter.it
7 thoughts on “CINCI LUCRURI DUPĂ PRIMUL AMICAL AL INTERULUI

 1. WooZie

  De ce sa incerci cuJonathan in centru cand mijlocasi centrali ai cu gramada (kova,hernanez,kuz,M’villa etc) dar nu prea ai laterali?

  Reply
 2. mirifiq

  mda. singurii jucatori de care nu ducem lipsa si inca dorim a mai aduce, sunt mij centrali. cu toate astea, el ia jucatorii de banda si i baga in centru. superb, a durat 2 min sa ma enervez. urmeaza inca aproximativ 5000 de minute pe anul asta.

  Reply
 3. seby

  Ce mijlocasi centrali are ma in pregatire acum? Hernanes nu e, la fel Guarin si Alvarez, Kova d’abia pusese sortul pe el dupa vacanta, Cuchu e plecat, Duncan se pregatea de Sampdoria.

  Reply
 4. SaintSylveszter

  Bai, nu-mi vine sa-mi cred ochilor… Chiar am vazut-o in teren pe bashina de Schelotto???

  Reply
 5. marius b

  eu sper sa rezolve problemele din zona dreapta. despre noul transfer imi este greu sa cred ca dupa o perioada in russia poate fi jucatorul de la rennes

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *