.
.

.

CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI MANCINI ÎNAINTEA MECIULUI CU CAGLIARI


Întâlnirea lui Mancini cu jurnaliştii înaintea meciului cu Cagliari (ora 22:00, în direct la Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1) a fost una extrem de scurtă, aşa cum ne-a obişnuit tehnicianul nerazzurrilor de la revenirea sa. Nu s-a discutat despre absenţa neaşteptată a lui Handanovic, care va lipsi în Sardinia din cauza unor probleme medicale, pentru că despre ea s-a aflat abia în ultimul moment. De forfaitul slovenului profită tânărul portar român Ionuţ Andrei Radu, convocat în premieră la echipa mare, după prestaţiile foarte bune de la Primavera. Două sunt marile mize ale acestei partide: revanşa după eşecul categoric din tur şi obţinerea a trei victorii consecutive în campionat, o serie pe care Inter nu a mai reuşit-o din toamna lui 2012.

Sursa foto: inter.it
6 thoughts on “CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI MANCINI ÎNAINTEA MECIULUI CU CAGLIARI

 1. radu

  Daca Parma da faliment si se retrage din campionat i se anuleaza rezultatele? Noi nu am avea nimic de pierdut spre deosebire de alte candidate la europa, s-ar mai micsora distanta.

  Reply
 2. inter4ever

  In ciuda victoriei, frumos, elegant, cât de cât, doua chestii nu mi-au placut:
  1. Cum am tras de timp in ultimele minute, de ziceai ca jucam pe camp nou cu barca ca-n 2010 🙂 sau parca am fi avut 3 eliminati Si 2 accidentati;; suntem totusi Inter si jucam cu niste desculti…
  2. Cum (nu) a jucat Podolski Mondialu! Eu oricum nu l-am halit de la început, dar chiar asa slab nu mi-am închipuit că poate fi!!! 🙁
  PS: cică s-a rezolvat cu Toulalan, nu e cine stie ce, dar nici prea rau, mai ales ca poate acoperi mai multe possturi, no?!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *