.
.

.

CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI MANCINI ÎNAINTEA MECIULUI CU CESENA


După primul eşec european din acest sezon, Inter încearcă să regăsească drumul spre victorie în campionat, unde nu a câştigat în ultimele două etape. Pe Meazza, în această seară (ora 21:45, în direct pe Dolce Sport 4), vine Cesena, penultima clasată în Serie A. Logica şi tradiţia spun că băieţii lui Mancini ar trebui să bifeze un succes fără emoţii, prin care nerazzurri să păstreze contactul cu locurile de cupă europeană. Deşi Mancio a declarat că nu se gândeşte la returul cu Wolfsburg, modul în care se pare că va alcătui primul 11 îl contrazice. Principalele noutăţi vor fi în apărare, acolo unde este de aşteptat ca Andreolli şi Dodo să înceapă ca titulari, în locul suspendatului Juan Jesus şi al lui Santon. În linia de mijloc, Brozovic este favorit în faţa lui Hernanes, iar Kovacic va juca din nou din primul minut, cu Shaqiri rămas pe bancă. Încă fără gol marcat la Inter, Podolski are şanse mari să facă pereche cu Icardi în ofensivă. De asemenea, din cauza unor probleme medicale de ultimă oră, Handanovic este incert, ceea ce înseamnă că este posibil să-l revedem pe Carrizo în poartă.
5 thoughts on “CONFERINŢA DE PRESĂ A LUI MANCINI ÎNAINTEA MECIULUI CU CESENA

 1. inter4ever

  Neapuli a pierdut la Verona, locul 3 nu ne mai poate scapa, no?! Din pacate, Digi ne_a făcut_o iar, nu da meciul… 🙁

  Reply
  1. Daniel

   Chiar de nu-l da Digi, il gasesti pe net la alegere, in ce limba preferi, engleza, spaniola, italiana, sau si mai bine dupa calitatea imaginii.
   Oricum n-ai pierdut nimic, jucam deplorabil! Ba da, ai pierdut un super gol al Cesenei, scarita peste Handanovic a lui Gregoire Defrel.

   Reply
   1. inter4ever

    Mda… deja “genialii” nostri se fac de râs, asa bătaie de joc mai rar!!! chiar nu mai pricep nimic :(((((((

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *