.
.

.

EMPOLI – INTER 0-1, LA CALD


De multe ori, inclusiv azi, se întâmplă ca în timpul meciurilor să văd statistici fără rost şi nefolositoare. Cum ar fi, de exemplu, că la un anumit moment al jocului, Icardi are mai puţine atingeri de balon decât Handanovic. Apoi se întâmplă asta…

 

La prima minge cu adevărat folositoare, Icardi a marcat un alt gol decisiv. Un gol prin care Inter îşi păstrează primul loc. Un gol prin care Inter a debutat cu victorie într-un an calendaristic pentru prima oară din 2012. Un gol care îi confirmă argentinianului statutul de prădător în faţa porţii. De fapt, o statistică o face. Astea sunt cifre cu adevărat folositoare.

Da, Inter s-a impus din nou cu un 1-0 nu foarte convingător (doar primele 10-15 minute din partea a doua au arătat un joc cu adevărat solid), dar important este că băieţii lui Roberto Mancini au trecut peste eşecul neaşteptat cu Lazio şi de această dată au rezistat presiunii, după ce două dintre rivalele în lupta pentru podium, Fiorentina şi Juventus, câştigaseră mai devreme.

E prematur să anunţăm că semne bune anul are, dar după o perioadă lungă, măcar începe cu bine. Forza INTER!
3 thoughts on “EMPOLI – INTER 0-1, LA CALD

 1. inter4ever

  E clar, luăm titlul cu numa’ doi jucători, Handa si Maurito! Când vom juca în 11 luăm Liga!!!@ 😉

  Reply
 2. tutti66

  Foarte neconvingator jocul nostru,dar victoria e meritata,vorba unui gazetar din peninsula suntem cinici.
  Eu unul nu pot deslusi tactica lui Mancini,hai ca rotatie asta mare de jucatori are scopul lui dar asezarea in teren si registrul tactic abordat cu Empoli ma depaseste in intelegere.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *