.
.

.

FELIPE MELO ŞI ALEX TELLES AU FOST PREZENTAŢI OFICIAL


Noii brazilieni ai Interului, Felipe Melo şi Alex Telles, ambii transferaţi de la Galatasaray în ultima zi a perioadei de mercato, au fost prezentaţi oficial, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate la Appiano Gentile. Cei doi au ocazia de a debuta în nerazzurro chiar în această seară, în amicalul cu Lecco, de la ora 18:30.
2 thoughts on “FELIPE MELO ŞI ALEX TELLES AU FOST PREZENTAŢI OFICIAL

 1. Ylthior

  Chiar dacă am pierdut acest amical cu Lecco, nu prea are cum sa ne afecteze moralul. In plus, a fost util pentru a observa cateva aspecte din jocul nostru.
  În primul rând, Melo. E printre puținii jucători care nu au pasat aiurea, la polul opus aflandu-se, cred eu, Montoya.
  Apoi, Telles, care si-a arătat calitățile ofensive. Viteză, viziune, dribling foarte bun, centrări reușite (care ne cam lipseau) și, nu în ultimul rând, este un executant bun de lovituri libere (pentru cei care nu au văzut meciul, Telles a lovit bara, in vinclu, dintr-o lovitură liberă periculoasă, mai pe finalul partidei).
  În al treilea rând, iarăși mă dezamăgește Palacio. Singur cu portarul de Serie D, după un stop foarte bun pe piept, lovește mingea de două ori consecutiv drept în portar. Chiar dacă e dreptaci, la spațiul pe care l-a avut la dispoziție și dupa acel stop reusit chiar nu ar fi trebuit să rateze. Poate i s-o fi parut ca are loc mingea printre cracii portarului dar s-a înșelat amarnic…
  Sigur, nu am uitat de Juan Jesus, care confirmă din nou ca nu știe să se poziționeze când joacă în rol de fundaș central. Ambele goluri le-am primit din lovituri de cap după centrări din partea stânga (de care erau responsabili Montoya și D’Ambrosio). Sigur, e in parte si vina lui Santon ca nu s-au câștigat acele dueluri aeriene, dar te-ai aștepta ca JJ să își țină mai bine omul. Cel puțin la golul al doilea, toți cei 3 crai din centrul apărării noastre parcă stăteau în fața porții în timp ce adversarii erau liberi în spatele lor.
  Desigur, performanța din apărare nu este prea relevantă, întrucât lucrurile vor sta cu totul altfel în campionat (și oricum cei trei vor fi folosiți ca fundași laterali). Mai rămâne de văzut cât de bun e Telles în defensivă și dacă Melo o să fie în stare să se ridice la așteptările lui Mancini.

  Reply
  1. Ylthior

   Rectific la partea cu golurile primite. Al doilea a venit din dreapta și Juan nu era în careu, dar tot a greșit în calitate de fundaș lateral, lasandu-se depășit prea ușor. Cred ca e mai rapid de atat, mi s-a parut ca nu s-a prea străduit.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *