.
.

.

GENUL DE GOL PE CARE ÎL AŞTEPŢI DE LA JOVETIC


Sunt jucători de la care aştepţi, pur şi simplu, doar să bage mingea în poartă. Indiferent cum. Icardi este unul dintre cei care fac parte din această categorie. Există, însă, şi categoria jucătorilor de la care aştepţi nu doar să marcheze, dar să te şi facă să rămâi mut de uimire. Indiferent dacă vorbim de un meci amical sau de unul oficial. Jovetic e printre aceşti jucători.

Muntenegreanul a adus victora Interului în primul amical al verii în Statele Unite, 2-1 împotriva celor de la Real Salt Lake, şi a făcut acest lucru nu într-un mod banal, ci printr-o execuţie care va reaminti tuturor de uriaşul său talent. În al doilea minut de prelungiri, Jojo a preluat uşor în lateral o pasă în adâncime şi a trimis spre poartă prin singurul procedeu posibil din poziţia în care se afla – cu călcâiul. Mingea a trecut printre picioarele portarului advers, apoi a intrat cuminte în plasă.

E încă devreme să dăm verdicte, însă un astfel de moment poate reprezenta un adevărat boost de încredere pentru jucătorul de 26 de ani, care vine după un sezon început excelent, dar terminat dezamăgitor. Şi dacă se va întâmpla asta, iar muntenegreanul va continua pe Meazza, putem spera la cât mai multe goluri de genul celor pe care le aşteptăm de la Jovetic.
5 thoughts on “GENUL DE GOL PE CARE ÎL AŞTEPŢI DE LA JOVETIC

  1. tutti66

    gol de antrenament,fara sorti de izbanda nici macar laSzczesny,Bizzari sau,Sorentino.sunt curios de destinatia lui Jovetici ?

    Reply
  2. inter4ever

    Nici o destinație! Rămâne să luăm titlul, adică locul 2, că spurcatii de la juBe joacă în altă ligă, din păcate…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *