.
.

.

GOLURI MEMORABILE (161): RONALDO VS. AC MILAN


Ronaldo din primul sezon petrecut la Inter i-a făcut pe mulţi să se îndrăgostească definitiv de culorile nerazzurre. Un jucător imposibil de oprit şi care, aşa cum foarte bine spunea marele Sandro Mazzola, „atunci când decidea că trebuie să marcheze, nu mai era nimic de făcut”. Pentru că Il Fenomeno avea mereu pregătită o soluţie surprinzătoare, iar mingea ajungea inevitabil în poartă. Un bun exemplu este golul înscris într-un Derby della Madonnina de referinţă, disputat în martie 1998. Inter, aflată în lupta pentru Scudetto cu Juventus, a câştigat entuziasmant cu 3-0. Ronaldo a fost cel care a punctat pentru 2-0, cu o execuţie superbă, de care fanii interişti continuă să vorbească şi în prezent. După cum foarte bine se poate vedea.

Sursa foto: lagaleriadelfutbol.blogspot.com
3 thoughts on “GOLURI MEMORABILE (161): RONALDO VS. AC MILAN

 1. Johnny Walker

  Mare fotbalist acest Ronaldo , probabil unul din cei mai buni atacanti care au jucat vreodata . Sezonul acela Inter trebuia sa devina campioana pacat ca s-a terminat cum s-a terminat.

  Reply
 2. MishuB

  Salut,

  Dupa mine cel ami mare jucator din toate timpurile.
  Iar in privinta sezonului aluia s-a terminat cum au vrut altii..si acum se ratzoesc ca vor 3 stele pe tricou. Mi-ar fi rusine!!

  Tin minte si acum interviul lui dupa meciul cu Juve cu acel faimos penalty neacordat. Mai avea un pic si dadea in lacrimi…

  Reply
 3. Johnny Walker

  Corect dar din pacate Inter ramane cu amintirile iar juventus cu trofeul .
  juventus nu mai mira pe nimeni , toata lumea stie ce fel de echipa e si cum a castigat trofeele pe care le-a castigat in perioada 98-06 .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *