.
.

.

GOLURILE SEZONULUI 2014/15


După ce le-am dat note pentru prestaţiile din ultimul sezon, a venit vremea să vedem şi care au fost cele mai frumoase goluri marcate de nerazzurri în stagiunea care tocmai s-a încheiat. Veţi observa că mai mult de jumătate dintre cele 14 reuşite pe care le-am ales au venit în a doua parte a sezonului, ceea ce spune ceva şi despre creşterea calitativă a jocului sub Mancini.

Pentru distracţie şi pentru a le putea urmări mai uşor, am împărţit golurile în categorii. La final, veţi găsi tradiţionalul sondaj, în care vă invit să votaţi cinci dintre reuşitele care v-au plăcut cel mai mult. În plus, dacă credeţi că am lăsat ceva pe dinafară, simţiţi-vă liberi să faceţi precizări la comentarii.

Aşadar, să nu o mai lungim…

CATEGORIA BOMBER – Icardi înscrie pentru că asta face de când s-a apucat de fotbal, dar, deşi a rămas printre ultimii reprezentanţi a ceea ce înseamnă un 9 veritabil, golurile sale nu sunt banale. Câteva dovezi găsiţi mai jos.

vs. Stjarnan

vs. Cagliari

vs. Palermo

vs. Empoli

CATEGORIA ÎN SFÂRŞIT AM ÎNCEPUT SĂ MARCHEZ – Un sezon şi jumătate am aşteptat un gol din partea lui Kovacic. Când a început să înscrie, a devenit al treilea golgheter al echipei, iar unele dintre reuşitele sale au fost cu adevărat spectaculoase.

vs. Stjarnan

vs. Lazio

CATEGORIA CE FOTBALIST AŞ PUTEA FI – De calităţile fotbalistice ale lui Guarin se îndoiesc foarte puţini. Însă modul în care şi le foloseşte este cel puţin discutabil. Unele dintre şuturile sale sunt adevărate capodopere balistice.

vs. Atalanta

vs. Celtic

Tot aici îl putem pune şi pe Osvaldo, al cărui caracter – hai să-i spunem capricios – nu l-a ajutat deloc în carieră. Măcar ne-a lăsat şi cu o amintire frumosă din scurta perioadă petrecută la Inter.

vs. Atalanta

CATEGORIA TRAG LA FEL DE BINE CU AMBELE PICIOARE – Hernanes a încheiat sezonul fiind unul dintre remarcaţi, însă era de dorit ca explozia sa să se producă mai repede. Capacitatea sa de a-şi folosi la fel de bine ambele picioare este unul dintre atuurile sale. În această stagiune, a înscris din locitură liberă atât cu dreptul, cât şi cu stângul. Un fel de record, mă gândesc.

vs. Atalanta

vs. Roma

CATEGORIA TIKI-TAKA – În ultimele sezoane, Inter a fost dependentă de execuţiile personale, pentru că jocul lent, previzibil şi cu puţine idei a făcut imposibilă dezvoltarea unor acţiuni cu adevărat de ţinut minte. Au existat însă şi excepţii. Una deja aţi văzut-o mai sus – golul lui Icardi cu Empoli -, dar mai am două exemple.

Shaqiri vs. Sampdoria

Palacio vs. Wolfsburg

CATEGORIA UNUL, DA’ BUN – Împrumutul lui Podolski s-a dovedit un fiasco, dar măcar germanul a lăsat în urmă un gol spectaculos şi decisiv.

vs. Udinese

Sursa foto: gazzetta.it
3 thoughts on “GOLURILE SEZONULUI 2014/15

 1. Deki

  1) Icardi vs. Stjarnan
  2) Palacio vs. Wolfsburg
  3) Kovacic vs. Lazio
  4) Osvaldo vs. Atalanta
  5) Shaqiri vs. Sampdoria

  In ordinea asta.

  Reply
 2. seby

  1. Kovacic vs Lazio
  2. Osvaldo vs Atalanta
  3. Icardi vs Cagliari
  4. Palacio vs Woflsburg
  5. Guarin vs Celtic

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *