.
.

.

ICARDI, MURILLO ŞI BROZOVIC, LAUREAŢII ANULUI 2015


Mauro Icardi, Jeison Murillo şi Marcelo Brozovic sunt laureaţii anului trecut, potrivit voturilor voastre în sondajele pe care vi le-am propus la final de 2015.

Cea mai echilibrată luptă a fost cea pentru titlul de cel mai bun jucător al Interului în 2015. În cele din urmă, golurile lui Maurito au contat mai mult decât paradele lui Samir. Însă nu cu mult. Practic, diferenţa a fost făcută de un singur vot. Pe locul 3, la mare distanţă, s-a clasat Medel, în timp ce fundaşii centrali Miranda şi Murillo nu au primit vreun vot.

Murillo s-a revanşat, însă, la categoria cel mai bun transfer din 2015. În ciuda faptului că ultimele prestaţii nu au fost foarte convingătoare (pentru a fi blânzi), columbianul a strâns peste 55% dintre voturi şi i-a devansat pe Ljajic (14,92%) şi Miranda (11,94%). Brozovic şi Jovetic au primit fiecare sub 10%.

În schimb, Brozovic a fost marele câştigător la golul anului. Mijlocaşul croat a monopolizat primele două locuri, cu reuşitele aproape identice din meciurile cu Udinese şi Cagliari. Golul marcat contra friulanilor a primit mai multe voturi (22,58%) decât cel înscris împotriva sarzilor (16,13%) şi s-a clasat pe prima poziţie.

 

 

Podiumul este completat de un jucător aflat pe picior de plecare, Guarin, cu golul reuşit în returul cu Celtic Glasgow, din ediţia trecută a Europa League.

 

Astfel, pentru al doilea an la rând, cel mai frumos gol al Interului este marcat de un mijlocaş croat. Anul trecut, câştigător a fost Kovacic, cu execuţia senzaţională din meciul cu Lazio.

În fine, partida din primăvară cu Roma, câştigată cu 2-1 datorită unui gol înscris pe final de Icardi, a fost desemnată cea mai bună a Interului în 2015, la distanţă apreciabilă de succesul cu 4-0 de pe terenul lui Udinese (60% faţă de 18,17%). Remiza de pe terenul lui Juventus, 1-1, primul joc oficial al anului trecut, a strâns 14,55% dintre voturi şi s-a clasat pe locul 3.
3 thoughts on “ICARDI, MURILLO ŞI BROZOVIC, LAUREAŢII ANULUI 2015

 1. inter4ever

  Ăstia sunt laureații pe 2015, pt 2016 am deja laureatul: roberto “fricosu’ pământului” mancini!!! Lasă-te, băăăăăă!

  Reply
 2. tutti66

  Palacio iesit din forma,daca nu suta in Belec inchideam meciul,iar la gol era sa bage mana Belec dupa ce i-au trebuit doua atingeri si jumate de poarta goala.
  Tactica antrenorului e de neinteles ramasa in urma cu vreo 10 ani fotbalistici
  Jocul nu merge deloc,asta nu-i un joc nici macar de pretendenta de loc 3.
  Jucatorii sunt de facebook,rateaza cu nonsalanta,gresesc des,zambesc.
  Ne chinuim sa vindem un jucator in China; am dat 30 de mil pe o statuie; avem derby ptr loc de uefa cu Milan; coboram spre un alt sezon falimentar

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *