.
.

.

ICARDI: “SUNT INTERIST, VREAU SĂ CÂŞTIG ÎN NERAZZURRO”. PACE, ARMISTIŢIU SAU STRATEGIE?


E suficient interviul acordat de Mauro Icardi celor de la Corriere dello Sport pentru a detensiona o situaţie aruncată în aer de ieşirile recente ale soţiei-agent? Pentru moment, da. Rămâne, însă, de văzut dacă este doar un armistiţiu, aşa cum au cerut oficialii interişti, o pace definitivă sau o strategie.

În ziua în care soţia sa cea blondă ar fi negociat la Londra cu oficialii lui Arsenal, Icardi a acordat un interviu cotidianului Corriere dello Sport şi a spus ceea ce îşi doreau să audă/să citească cei mai mulţi dintre interişti: că iubeşte Interul şi că nu vrea să plece de la echipa al cărei căpitan este.

Când am ales Inter, mi-am dorit să mă afirm în acest tricou. Obiectivul meu nu s-a schimbat. Vă spun adevărul. Sunt interist, foarte interist. Aceasta este echipa al cărei suporter sunt şi acestea sunt culorile mele. Este o legătură puternică. Fotbalul e o afacere şi se poate întâmpla orice, dar eu port banderola de căpitan la Inter, sunt aici de trei ani şi scopul meu este să câştig în tricoul nerazzurro. Vreau să reuşesc“, a spus, printre altele, argentinianul. O declaraţie de dragoste fără floricele inutile. Mai ales că ea cuprinde acel “dar” specific oricărei promisiuni făcute în fotbalul actual.

Fotbalul e o afacere şi se poate întâmpla orice” nu e doar o portiţă pe care oricine şi-o păstrează, dar şi o confirmare că toată nebunia declanşată recent de nevasta-impresar nu ar fi fost posibilă fără acceptul său. De altfel, acel 10 pe care l-a acordat celei care îl reprezintă în negocierile cu şefii clubului spune totul. Însă probabil că Maurito nu se aştepta ca lucrurile să scape oarecum de sub control, astfel că s-a decis să aibă această ieşire şi să liniştească spiritele pentru moment.

Concluzia e simplă. Da, Icardi vrea o renegociere a contractului, dar fără ca asta să ducă la un conflict cu clubul şi totul să se desfăşoare în linişte, sub radar. Ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile face ca asta să nu mai fie posibil, dar declaraţiile căpitanului pun puţină ordine în această situaţie, prin faptul că jucătorul a explicat cât se poate de clar că Inter are prioritate şi că dorinţa lui este să continue la Milano.

La fel de adevărat este că există posibilitatea ca interviul lui Icardi să fie doar o strategie care are ca scop să trimită mingea în terenul oficialilor interişti, iar în cazul unei despărţiri, fanii să dea vina pe conducerea clubului. Mai este peste o lună până la finalul perioadei de transferuri şi sunt convins că subiectul nu e încă epuizat. Dar, pentru moment, avem o primă reacţie clară a “nouarului”, iar aceasta oferă motive de optimism că întreaga poveste se va termina cu bine pentru toţi cei implicaţi.
4 thoughts on “ICARDI: “SUNT INTERIST, VREAU SĂ CÂŞTIG ÎN NERAZZURRO”. PACE, ARMISTIŢIU SAU STRATEGIE?

 1. inter4ever

  Când esti atât de mare interist cum se pretinde Icardi, nu-ti trimiți nevasta la Londra să negocieze cu Arsenal! Părerea mea… vorba cuiva de pe net, poa’ să spună cineva, rapid, cine a fost impresarul lui Zanetti?!? Cum îl cheamă pe ăla de-a avut grijă de Javier 20 de ani?!??? Că de Wanda se scrie mai mult decât de bărbată-su 🙁

  Reply
 2. tutti66

  Bilantul contabil se reface doar vanzand jucatori,pe cine putem lua o suma substantiala ? pe Icardi Brozovici Murillo…si poate poate si altcineva;cum Jeison a refuzat ceva oferte mai raman ceilalti.
  Asa o liniste pe piata de jucatori in cea ce ne priveste mai rar,ceva miscare cu Joao Mario,Candreva e scump,numai tentative.
  Iar cei care trebuie sa plece prefer sa faca banca pe salarii mari chiar daca sunt iesiti din forma,sau valoarea lor e de nivelul echipei lui Zamparini.
  Noroc cu Banega,dar sa vedem cum il domesticeste tactic Roberto.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *