.
.

.

INTER A PREZENTAT OFICIAL TRICOUL DE ACASĂ PENTRU SEZONUL 2014/15


Intrarea Interului într-o nouă eră a fost confirmată şi de prezentarea oficială a tricoului de acasă pentru sezonul 2014/15. Este o schimbare radicală faţă de trecut, care, în general, a fost bine primită de fani. Eu nu mă număr printre ei, totuşi.

Image and video hosting by TinyPic

Site-ul oficial notează că noile tricouri, în cea mai mare parte negre, cu dungi albastre subţiri, sunt „inspirate de elegantele case de modă din Milano şi de stilul tineresc al oraşului” şi că Inter are acum un echipament unic, pentru un club unic.

Totuşi, tricourile tradiţionale reprezentau o marcă a clubului, încă de la înfiinţarea sa, iar schimbarea mi se pare puţin prea brutală. Sigur, contează mai puţin cu ce sunt îmbrăcaţi jucătorii şi mai mult felul în care evoluează, dar mie personal îmi va lipsi vechiul echipament.

Este însă posibil ca în spatele deciziei de a renunţa la tricoul clasic să fie şi o strategie de marketing, aspect foarte important pentru noua conducere. Se ştie că lucrurile noi şi foarte diferite atrag şi se pot vinde mai uşor. Să nu uităm de celebrul echipament roşu de acum două sezoane. Iniţial, a fost primit cu rezerve, dar în cele din urmă s-a dovedit a fi un succes, tricourile roşii fiind cel mai bine vândute.

Image and video hosting by TinyPic

În schimb, mi s-a părut foarte inspirată fotografia de prezentare a noului tricou, precum şi ideea ca imaginea acestuia să fie Mauro Icardi, unul dintre tinerii de la care se aşteaptă să devină o piesă importantă în anii următori.

În acelaşi timp, faptul că Icardi a fost cel ales pentru acest lucru trimite un mesaj că atacantul argentinian va rămâne la Milano, aşa cum a declarat-o chiar el la Inter Store, în cadrul evenimentului de lansare a noului echipament.

Image and video hosting by TinyPic

Acum rămâne de văzut dacă zvonurile privind echipamentul de deplasare şi cel de-al treilea rând sunt adevărate. Dacă mă pot obişnui cu tricourile de acasă, în schimb cele de deplasare mi se pare mai puţin atrăgătoare chiar şi decât cele de antrenament. Cel bleu cred că este cel mai reuşit, pe de altă parte.
5 thoughts on “INTER A PREZENTAT OFICIAL TRICOUL DE ACASĂ PENTRU SEZONUL 2014/15

 1. Marius

  Nu arata rau cel de acasa. In schimb, nu vad de ce al treilea echipament e bleu si ce legatura are cu clubul. Dar am mai jucat noi si in galben, si in rosu. :))

  Reply
 2. WooZie

  Imi place echipamentul de acasa chiar foarte mult. Arata foarte bad ass

  Pe cand ala bleu e acceptabil (desi parca concureaza cu rozul rubentinilor) cel alb mi se pare oribil. Parca e ceva de la Dragonul Rosu 🙂

  Reply
 3. seby

  Desi m-am strambat cand l-am vazut pe net leakuit acu’ ceva timp aieri mi-am schimbat impresia, imi place mult. In schimb alelalte 2 sunt naspa.

  Reply
 4. wtf

  poate la anul alegem un model mai apropiat de cel classic .

  imi place noul echipament dar nu sunt pregatit sa renunt definitiv la cel vechi …

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *