.
.

.

INTER CÂŞTIGĂ DERBY-UL PRIMAVERA ŞI REVINE PE PRIMUL LOC


Lucrurile revin la normal în campionatul Primavera. Interul lui Stefano Vecchi a câştigat cu 2-1 derby-ul cu Milan şi a revenit pe primul loc, chiar şi în condiţiile în care mai are de jucat o restanţă.

Micii nerazzurri au făcut dubla în acest sezon în faţa “verişorilor”, după ce, în tur, s-au impus cu un categoric 4-1, care a stat sub semnul lui Puşcaş, autorul unui spectaculos hattrick. De această dată, golgheterul român nu s-a mai aflat pe teren, la fel şi Bonazolli, însă asta nu a fost o problemă pentru proaspăta campioană de la Viareggio.

Cu un Camara excelent, Inter a anulat avantajul iniţial al rossonerilor, cu primul gol în nerazzurro pentru Junior Jose Correia, Ze Turbo aşa cum este poreclit, pentru ca, în partea a doua, Rocca să transforme sigur un penalty obţinut de acelaşi Camara şi să aducă victoria.

Am avut o prestaţie foarte bună. Continuăm momentul bun de la Viareggio şi, după ce am câştigat cu Cittadella, acum i-am bătut pe cei de la Milan. Este un grup puternic şi, în ciuda absenţelor, am meritat cele trei puncte“, a declarat Vecchi, la finalul întâlnirii.

La fel de mulţumit a fost şi directorul academiei interiste, Roberto Samaden: „A fost o victorie meritată. Am continuat să ne facem jocul şi când am fost conduşi. Ştiam că Milan este o echipă bună, cu jucători valoroşi şi ne-au pus probleme pe contraatac, dar cred că diferenţa putea fi chiar mai mare“.

În urma acestui succes, Inter are 43 de puncte, la fel ca şi Milan, însă, în mod normal, restanţa cu Perugia este o simplă formalitate, în condiţiile în care meciul tur, disputat în deplasare, a fost câştigat de micii nerazzurri cu 7-0. Până atunci, pentru puştii lui Vecchi urmează o deplasare dificilă, la Verona, unde adversară va fi actuala campioană a Italiei, Chievo.

Sursa foto: inter.it
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *