.
.

.

INTER PRIMAVERA A ÎNCHEIAT 2014 CU PRIMA ÎNFRÂNGERE A SEZONULUI


Inter Primavera a suferit primul eşec al sezonului, 1-2 cu Verona, în deplasare, la chiar ultimul meci din 2014.

Într-un fel, această înfrângere era una anunţată. Elevii lui Stefano Vecchi au dat primele semne de slăbiciune în perioada recentă. În precedentele trei partide din campionat, micii nerazzurri obţinuseră o singură victorie, 3-0 în faţa lui Cagliari, iar jocul era departe de nivelul arătat la începutul stagiunii.

De altfel, la finalul meciului cu Verona, Vecchi a recunoscut că, „în prima repriză, am jucat fără ritm, nu am jucat aşa cum o facem de obicei. Trebuia să încercăm să verticalizăm mai mult, nu am reuşit să o facem, iar înfrângerea a venit normal”.

Cauzele acestui uşor declin pot fi căutate în faptul că, din cauza problemelor de lot de la echipa mare, mai mulţi jucători importanţi ai lui Vecchi au fost obligaţi să facă “naveta” între squadra lui Mazzarri/Mancini şi Primavera. În acelaşi timp, golgheterul Puşcaş nu mai reuşeşte să înscrie la foc automat – românul a marcat un singur gol în ultimele cinci etape, perioadă în care a irosit şi două penaltyuri.

Totuşi, în ciuda seriei mai slabe, Inter Primavera îşi păstrează poziţia de lider în grupa B. La finalul turului, după 13 meciuri, tinerii interişti au 32 de puncte, cu patru mai multe decât rivalii de la Milan, care mai însă de jucat o restanţă, împotriva Atalantei.

Sursa foto: inter.it
One thought on “INTER PRIMAVERA A ÎNCHEIAT 2014 CU PRIMA ÎNFRÂNGERE A SEZONULUI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *