.
.

.

INTER – TOTTENHAM 1-6, LA CALD


De data asta, nu mai există scuza lipsei titularilor. Nu e acceptabil nici să se aducă vorba despre penalty-ul ridicol în urma căruia adversarii au deschis scorul sau despre faptul că Tottenham este înainte cu pregătirea. Nu mai contează nici măcar că a fost doar un amical, în care Inter nu a arătat deloc rău timp de 50 de minute. Nu, ceea ce rămâne este scorul, unul greu de digerat indiferent de context, şi prestaţia lamentabilă din repriza a doua. S-a terminat 6-1, dar ceea ce e înfricoşător e că putea fi mai mult.

Acum, putem discuta despre valoarea îndoielnică (hai să rămânem la acest cuvânt!) a unor jucători. De exemplu, la cum s-au prezentat D’Ambrosio şi Ansaldi, sunt şanse foarte mari ca, la finalul sezonului, fundaşul lateral cu cele mai multe minute jucate la Inter să fie Nagatomo. Şi asta pe merit. Apoi, Brozovic nu poate juca mijlocaş central în tandem cu Kondogbia. Nu în 4-2-3-1, în orice caz. Pentru că cei doi nu au nici inteligenţa tactică, nici experienţa necesare pentru a face ce trebuie în acele poziţii. Încă două-trei meciuri d-astea şi Medel o să fie cerut titular în genunchi şi cu lacrimi în ochi. În cazul lui Biabiany, există un motiv pentru care a plecat de două ori de la Inter. Nu înţeleg de ce a trebuit să vină a treia oară.

Dar, până la a insista pe aceste aspecte, principala responsabilitate trebuie pusă pe umerii lui Roberto Mancini, care în această vară a ales să facă pe geniul neînţeles, în loc să se concentreze pe pregătirea echipei. O echipă care intră pe teren împrumutând parcă tristeţea şi nervii antrenorului. Şi căreia îi lipseşte un lider, pentru că actualul căpitan nu-şi merită banderola, iar împotriva englezilor nu a făcut nimic pentru a arăta contrariul.

Păcat de momentele de fotbal oferite de Banega la primul să joc pentru Inter. Faza golului marcat de Perisic este dovada că Mancini are măcar doi titulari cu ajutorul cărora poate face Interul să joace fotbal. Sunt convins că-s mai mulţi. Trebuie doar să vrea să o facă. Şi acela să fie scopul lui, nu să se plângă fără motiv.

Sursa foto: inter.it
2 thoughts on “INTER – TOTTENHAM 1-6, LA CALD

  1. inter4ever

    Până nu pleacă închipuitul de pe bancă, totul va merge din rău în mai rău! De doi ani cumpărăm si tot cumpărăm (sigur, ce ne permitem), iar jocul e adeseori catastrofal! 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *