.
.

.

KOVACIC A MARCAT CEL MAI FRUMOS GOL AL INTERULUI ÎN 2014


Poate că, într-adevăr, ultima impresie contează. Pentru a doua oară la rând, ultimul gol marcat de Inter într-un an devine golul anului. În 2013, a fost Palacio şi călcâiul care a decis Derby-ul. În 2014, este Kovacic şi voleul spectaculos din meciul cu Lazio.

Kova nu a avut practic rival. În sondajul în care v-am invitat să votaţi, croatul a adunat mai mult de jumătate din opţiunile voastre. O execuţie de o frumuseţe rară, despre a cărei însemnătate am scris la momentul respectiv. Ţinând cont de faptul că am aşteptat un gol din partea sa un an şi jumătate, acum putem spune că aşteptarea a meritat. Nu ne rămâne decât să sperăm că vom mai avea parte de astfel de momente şi în viitor.

Pe locul 2, cu aproape 20% dintre voturi, s-a clasat Osvaldo şi acrobaţia sa din meciul cu Atalanta. Genul de execuţie pe care o aşteptam cu toţii din partea atacantului împrumutat de la Southampton, un jucător care rar înscrie goluri banale.

Ultima treaptă a podiumului este împărţită de ceea ce cu toţii sperăm să fie viitorul acestei echipe: tandemul Kovacic-Icardi. Ambele reuşite sunt din acelaşi meci, victoria cu 6-0 obţinută în faţa islandezilor de la Stjarnan. Calitatea golurilor nu poate fi negată, în ciuda faptului că adversarul a fost unul anonim şi departe de pretenţiile unei competiţii europene.
One thought on “KOVACIC A MARCAT CEL MAI FRUMOS GOL AL INTERULUI ÎN 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *