.
.

.

KOVACIC ŞI OSVALDO AU MARCAT CELE MAI FRUMOASE GOLURI ALE INTERULUI ÎN ULTIMUL SEZON


Am aşteptat un an şi jumătate pentru un gol al lui Kovacic, însă atunci când a început în sfârşit să înscrie, croatul nu s-a mulţumit cu reuşite banale. Iar rezultatele sondajului în care v-am invitat să votaţi în urmă cu ceva mai mult de două săptămâni spun că mijlocaşul de 21 de ani a marcat cele mai frumoase două goluri ale Interului în ultimul sezon.

Pe primul loc se află, previzibil, voleul senzaţional din meciul cu Lazio. O execuţie pe care mulţi au comparat-o cu cea a lui Zidane din finala Ligii Campionilor din 2002. Probabil că puţini îşi imaginau un asemenea gol din partea croatului. Însă tocmai asta este una dintre calităţile sale: niciodată nu ştii la ce să te aştepţi din partea sa.

Pe poziţia a doua este unul dintre cele două goluri reuşite în victoria cu 6-0 obţinută în returul cu Stjarnan, din Europa League. O acţiune la care a participat şi Osvaldo, încheiată cu o scăriţă elegantă în faţa nefericitului portar islandez.

În fine, podiumul este completat de Osvaldo şi execuţia sa acrobatică din partida cu Atalanta. Genul de gol pe care, mai devreme sau mai târziu, îl aştepţi din partea capriciosului atacant italo-argentinian. De obicei, mai devreme, pentru că odată cu trecerea timpului creşte riscul de a-l vedea în rolul personajului negativ. Ceea ce, evident, s-a întâmplat şi de această dată.

Rezultatele complete ale sondajului le puteţi vedea AICI
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *