.
.

.

NAPOLI – INTER 0-2, LA CALD


Inter a pus capăt unei perioade de aproape 20 de ani în care nu a câştigat pe San Paolo şi s-a calificat în semifinalele Cupei Italiei. Jovetic, cu o execuţie senzaţională, şi Ljajic, după un contraatac superb, au marcat golurile unui succes de care băieţii lui Mancini aveau mare nevoie.

Victoria împotriva liderului din Serie A a venit în, probabil, cel mai dificil moment al sezonului pentru nerazzurri. După doar 4 puncte în ultimele patru etape şi ajunsă pe poziţia a treia, după ce a fost pe primul loc mult timp, Inter era deja sub presiune, iar o eliminare din Cupa Italiei ar fi adâncit criza.

 

Însă, chiar şi într-o formulă inedită, din care au lipsit căpitanul Icardi şi Murillo, Inter a arătat că are resurse pentru a face un sezon bun. Handanovic a fost din nou incredibil în poartă, dar, de această dată, slovenul nu a mai fost lăsat singur. Miranda a avut o prestaţie la superlativ şi a condus magistral o apărare în care şi Juan a reuşit un meci solid, Telles a confirmat că este cel mai bun fundaş lateral din lot, în timp ce Jovetic şi Ljajic, în ciuda unor evoluţii şterse în general, au făcut diferenţa.

În aşteptarea adversarului din semifinale, care se va alege dintre Lazio şi Juventus, nu trebuie să uităm că Inter şi Mancini sunt specialişti ai Cupei, cel puţin în ultimul deceniu, şi că această competiţie a dat startul succeselor din perioada 2005-2011. Cu acelaşi antrenor pe bancă.

Cu toţii aveam nevoie de o astfel de victorie. Să sperăm că ea nu va fi doar finalul unei serii negative, ci şi restartul necesar pentru o a doua parte a sezonului mai bună.
3 thoughts on “NAPOLI – INTER 0-2, LA CALD

 1. inter4ever

  Că Miranda, Handanovic sau JoJo sunt megafotbalisti stiam deja, surpriza superplacuta a fost Jesus! Aproape că uitasem de el, da’ astă seară a fost fără greșeală;;; poate ar merita păstrat si cu Carpi, mai ales că Murillo mi se pare si un pic obosit, si un pic ieșit din formă

  Reply
 2. MishuB

  Salutare,

  Inter confirma ca este mai buna in deplasare. O victorie cu Napoli e ce aveam cu totii nevoie si arata ca nu suntem ‘terminati’ ci doar intr-o pasa mai rea din care iesim ca o echipa mare.

  Acest meci este reactia unei echipe care se bate la titlu.

  Forza Inter!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *