.
.

.

OFICIAL! WALTER MAZZARRI A FOST DEMIS


Pentru prima oară în cariera sa, Walter Mazzarri a fost demis. Printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, Inter a anunţat despărţirea de tehnicianul toscan, a cărui aventură pe banca nerazzurrilor se încheie după 17 luni.

În ciuda declaraţiilor de susţinere din ultima perioadă, era tot mai evident că Erick Thohir nu era convins că trebuie să continue cu Mazzarri, un antrenor pe care nu el îl alesese. Lipsa rezultatelor şi, mai ales, prestaţiile care de multe ori frizau lamentabilul i-au fost în cele din urmă fatale antrenorului de 53 de ani.

Potrivit lui Gianluca Di Marzio, cel care a oferit în premieră ştirea privind demiterea lui Mazzarri, pe banca Interului va reveni Roberto Mancini, care i-a mai pregătit pe nerazzurri între 2004 şi 2008, perioadă în care a câştigat 3 titluri, 2 Cupe şi 2 Supercupe ale Italiei. Sigur, alt context, altă echipă, dar nu trebuie uitat faptul că Mancio a avut rezultate şi la Lazio, şi la Fiorentina, cluburi aflate într-o situaţie chiar mai dificilă decât cea actuală a Interului.

Vom avea timp în zilele următoare să discutăm mai mult despre această rocadă, dar o primă concluzie se poate trage deja. Entuziasmul a revenit printre fanii interişti, iar acest lucru reprezintă în sine o mică victorie. Prima din al doilea mandat al lui Mancini.
12 thoughts on “OFICIAL! WALTER MAZZARRI A FOST DEMIS

  1. GxG

    bun baieti, trecem la treaba, uitam la meciuri!!! mamma mia, am o seara frumoasa si astept cu nerabdare sa vad meciuri de fotbal dupa mai mult de 2 luni. FORZA INTER

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *