.
.

.

PALACIO, EXCEPŢIA SAU REGULA?


Inter a anunţat astăzi că Rodrigo Palacio, golgheterul echipei în ultimele două sezoane, şi-a prelungit contractul până în 2016. Un premiu pe care atacantul argentinian îl merită fără urmă de îndoială, în ciuda faptului că tocmai a împlinit 32 de ani. Şi de aici începe discuţia.

Prelungirea contractelor pentru jucătorii de peste 30 de ani de la Inter trebuie să fie o regulă sau Palacio reprezintă doar excepţia?

Luca Castellazzi, Javier Zanetti, Walter Samuel, Gaby Mudingayi, Esteban Cambiasso şi Diego Milito îşi termină actualele înţelegeri cu Inter la finalul stagiunii în curs. Dintre aceştia, Samuel şi Cambiasso sunt singurii care au evoluat constant atunci când starea fizică le-a permis acest lucru şi chiar au arătat că, pentru nivelul actual al echipei, pot reprezenta soluţii viabile.

Dar reconstrucţia, care, mai mult sau mai puţin, dă semne că a început, nu poate fi amânată la nesfârşit, iar clubul şi-a arătat deja recunoştinţa faţă de aceşti jucători în trecut, atunci când le-a oferit noi înţelegeri.

Din punctul meu de vedere, singurul care ne mai poate ajuta şi în sezonul viitor, dar fără a fi considerat un titular cert, este Cambiasso. Sunt însă curios şi care este părerea voastră, atât în ceea ce priveşte prelungirea contractului lui Palacio, cât şi în privinţa celorlalţi veterani.

Sursa foto: goal.com
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *