.
.

.

PIERO AUSILIO: ADUCEREA UNUI ATACANT E PRIORITARĂ. IBRAHIMOVIC NU NE INTERESEAZĂ


Piero Ausilio a acordat un interviu pentru Inter Channel, în care, evident, subiectul principal l-a reprezentat perioada de transferuri din această vară, una în care conducerea nerazzurrilor a fost extrem de activă. Aşa cum ne-a obişnuit, oficialul interist a răspuns clar şi la obiect la toate întrebările, iar din declaraţiile sale se pot trage câteva concluzii.

Aducerea unui atacant este prioritară şi asupra acestui aspect se va lucra în perioada următoare, obiectivul fiind ca Mancini să se poată baza pe noul jucător în turneul din Orient.

Atacantul în cauză nu este Ibrahimovic, în ciuda campaniei pe alocuri agresivă a celor de la Corriere dello Sport. Calitatea suedezului nu este pusă în îndoială (nimeni nu poate fi atât de nebun), dar Ausilio a explicat că „nu e compatibil la nivel economic cu proiectul nostru şi cu ideile noastre”.

-Nu sunt excluse alte veniri în apărare şi la mijloc, dar, deocamdată, în aceste compartimente Inter trebuie să vândă, pentru că are prea mulţi jucători.

-Legat de punctul anterior, Ausilio i-a avertizat pe cei care refuză să fie cedaţi că riscă să rămână în afara listei de 25 pentru noul sezon, ceea ce înseamnă că nu vor avea nicio şansă de a juca. „Nu e vorba doar de regulament, dar 25 de jucători e un număr corect pentru o echipă care joacă într-o singură competiţie”, a spus directorul sportiv al nerazzurrilor.

Prelungirea contractului lui Handanovic e o formalitate. După declaraţiile slovenului de acum câteva zile, Ausilio a confirmat practic faptul că Samir va continua la Milano. „Obiectivul nostru a fost mereu să-i păstrăm pe Kovacic, Icardi şi Handanovic”, a precizat oficialul interist.
2 thoughts on “PIERO AUSILIO: ADUCEREA UNUI ATACANT E PRIORITARĂ. IBRAHIMOVIC NU NE INTERESEAZĂ

 1. tutti66

  Lista de 25 trebuie sa dea de gandit superstarurilor:Guarin Nagatomo Shaqira….
  Poate ca ramanerea lui Kovacici nu-i chiar un lucru rau desi m-a dezamagit Matteo,i-as mai da o sansa.
  Jucatori ce-mi plac mie Ferreira Carrasco din pacate a semnat cu Atleti(de urmarit) iar jube arde de nerabdare sa-l repatrieze pe Berardi,asa ca nu stiu daca Shalala Perisici sau Lavezzi ar fi mai potrivit.(poate Mertens)
  Promitator mercato,ca niciodata in ultimi ani,sper sa continue…..si cu plecarile superstarurilor

  Reply
 2. Fan juBe

  Din ce am vazut, l-ati luat pe Johnatan Biabiany in locul lui Berardi, desi vad ca Ionut inca nu i-a creat articol :).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *