.
.

.

POSIBIL DUEL CU SAMPDORIA ÎN OPTIMILE DE FINALĂ ALE CUPEI ITALIEI


Astăzi a avut loc tragerea la sorţi a tabloului Cupei Italiei, sezonul 2014/15.

Image and video hosting by TinyPic

Spre deosebire de anul trecut, Inter va intra în competiţie în faza optimilor de finală, unde, cel mai probabil, va juca împotriva Sampdoriei, pe teren propriu, pe data de 14 ianuarie.

Nerazzurri se află pe aceeaşi jumătate de tablou cu deţinătoarea trofeului, Napoli, posibilul adversar din sferturile de finală, Torino, Milan şi Lazio.

Dacă lucrurile vor decurge aşa cum ne dorim cu toţii, Walter Mazzarri îşi va înfrunta precedentele două echipe pe care le-a antrenat, Sampdoria şi Napoli, pe ambele conducându-le în ultimul act al competiţiei, apoi, în semifinale, va urma o dublă cu “verişorii” de la Milan.

În acelaşi timp, nu este exclus ca Inter să joace în sferturile de finală cu Udinese, echipa fostului nostru antrenor, Andrea Stramaccioni, şi cea care a a pus capăt foarte devreme parcursului nerazzurrilor în ediţia de anul trecut a Cupei Italiei.

În cealaltă jumătate a tabloului, care la prima vedere pare mai puternică, se află Juventus, AS Roma, Fiorentina, Parma şi Verona, existând posibilitatea ca primele două clasate în sezonul trecut al Seriei A, Juventus şi Roma, să se întâlnească în semifinale.

Tabloul complet al Cupei Italiei, sezonul 2014/15

Sursa foto: legaserie.it
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *