.
.

.

PREVIEW CESENA – INTER


Cu o singură victorie în ultimele cinci meciuri, Inter se deplasează la Cesena (ora 19, în direct la Digi Sport 2 şi Dolce Sport 2), unde este obligată să câştige pentru a-şi procura puţină linişte înaintea unei perioade aglomerate şi dificile în care nerazzurri vor întâlni Sampdoria, Parma, St. Etienne şi Verona.

-În mod normal, Cesena e genul de adversar pe care ţi-l poţi dori atunci când eşti într-o situaţie dificilă. Nou-promovată, o singură victorie în campionat (şi aceea în prima etapă, contra Parmei, care pierde cu toată lumea), doar un meci fără gol primit (tot cel cu Parma), puţine nume cunoscute în lot, un antrenor fără o carte de vizită impresionantă, cifre în cel mai bun caz mediocre. Nimic de speriat. Dar, în acelaşi timp, dacă sezonul trecut şi începutul celui actual ne-au învăţat ceva, acel ceva e faptul că Walter Mazzarri nu ştie să gestioneze exact astfel de partide.

-La fel de adevărat e şi faptul că Mazzarri nu se află într-o situaţie de invidiat din punct de vedere al problemelor de lot. Deja cu o listă importantă de indisponibili, tehnicianul nerazzurrilor i-a mai pierdut şi pe M’Vila şi pe Guarin înaintea meciului cu Cesena. În aceste condiţii, alegerile pentru echipa de start sunt practic obligate. Pe scurt, aproape sigur vom revedea primul 11 din meciul cu Napoli. Este de dorit să revedem şi prestaţia din prima repriză din duelul cu trupa lui Benitez.

-Marile noutăţi din lotul convocat pentru Cesena sunt puştii Puşcaş şi Camara. Românul are parte de un weekend de vis. A marcat golul victoriei în meciul câştigat de Primavera în faţa campionilor de la Chievo, a fost selecţionat la echipa naţională pentru partidele cu Irlanda de Nord şi Danemarca, iar acum a fost chemat de Mazzarri pentru deplasarea de la Cesena. -Dincolo de problemele de lot şi de cele legate de lipsa rezultatelor din ultima perioadă, în această săptămână s-a adăugat şi agitaţia din club, după ce Massimo Moratti a demisionat din funcţia de preşedinte onorific (nu ocolesc subiectul, îl voi aborda în zilele următoare). Evident că toată lumea ne spune că ceea ce se întâmplă nu afectează echipa, dar aşa ceva este greu de crezut. Să sperăm însă că jucătorii vor reuşi să uite în cele 90 de minute de acest aspect şi vor face ceea ce se aşteaptă de la ei. Adică să câştige.

Forza INTER!

LOTUL PENTRU MECIUL CU CESENA

Portari: Handanovic, Carrizo, Berni

Fundaşi: Juan Jesus, Andreolli, Campagnaro, Vidic, Dodo, Ranocchia, Mbaye

Mijlocaşi: Kovacic, Kuzmanovic, Medel, Obi, Camara, Krhin, Hernanes

Atacanţi: Palacio, Icardi, Puşcaş, Bonazzoli

Echipa probabilă: Handanovic – Ranocchia, Vidic, Juan Jesus – Obi, Hernanes, Medel, Kovacic, Dodo – Palacio, Icardi

Sursa foto: inter.it
2 thoughts on “PREVIEW CESENA – INTER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *