.
.

.

PREVIEW CHIEVO – INTER


După cinci meciuri fără victorie în Serie A, Inter nu-şi mai permite un alt pas greşit în partida de astăzi cu Chievo (ora 22:00, în direct pe Digi Sport 2 şi Dolce Sport 1).

-Dacă Inter se află în cea mai slabă perioadă de la începutul acestui an, când, de asemenea, a avut cinci jocuri la rând fără succes, veronezii traversează cel mai bun moment din actualul sezon – o serie de cinci partide consecutive fără înfrângere. Un lucru de care este conştient şi Mancini. Însă tehnicianul nerazzurrilor rămâne optimist: „Meciul nu este deloc uşor. Chievo are o serie de rezultate pozitive. Dar totul depinde de noi. Împotriva lui Udinese, am devenit prea stresaţi în repriza a doua şi le-am permis adversarilor să contraatace de trei-patru ori. Inter trebuie să aibă curajul de a ataca, rămânând în acelaşi timp o echipă scurtă”.

-Mai mult decât atât, Mancio nu pare foarte îngrijorat de forma slabă a echipei sale şi continuă să vorbească despre calificarea în Liga Campionilor, indiferent dacă acest obiectiv va fi atins via Serie A sau via Europa League. Optimismul este bun, dar în acest moment Inter are nevoie să iasă din gaura neagră în care a intrat şi să părăsească o zonă a clasamentului cu care nu este deloc obişnuită.

-Presa italiană scrie că Mancini va folosi exact aceeaşi echipă care a fost învinsă etapa trecută în faţa lui Udinese. Probabil că mizează pe dorinţa de revanşă a celor care au pierdut un meci ce părea câştigat în prima oră de joc. Sau poate este vorba de o lipsă de soluţii, deşi lăsarea lui Osvaldo pe bancă în condiţiile în care Palacio continuă să nu fie în formă reprezintă o decizie greu de înţeles.

-Meciurile cu Chievo, în special cele de pe Bentegodi, au fost mereu dificile pentru Inter. Cel de astăzi nu face excepţie. Însă orice trebuie lăsat deoparte, pentru că o victorie este fundamentală. Nerazzurri sunt obligaţi să se ridice din genunchi, pentru că urmează o serie de meciuri teribile şi acestea trebuie abordate cu un moral cât mai bun. Actualul sezon de Serie A este unul straniu, cu favorite la locul 3 incapabile să ajungă pe podium şi revelaţii care se încăpăţânează să rămână mai sus decât ar fi prezis cineva. Într-un asemenea campionat, două victorii te pot ajuta să revii în prim-plan. Poate şi la asta s-a gândit Mancini când a vorbit despre faptul că Inter poate lupta pentru poziţia a treia. Dar pentru asta, băieţii săi trebuie să ia toate punctele la Verona.

Forza INTER!

LOTUL PENTRU MECIUL CU CHIEVO

Portari: Handanovic, Carrizo, Berni

Fundaşi: Juan Jesus, Andreolli, Campagnaro, Vidic, Dodo, Ranocchia, Mbaye, D’Ambrosio, Donkor, Nagatomo

Mijlocaşi: Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Medel, Obi, Krhin, M’Vila

Atacanţi: Osvaldo, Palacio, Icardi, Bonazzoli

Echipa probabilă: Handanovic – Nagatomo, Ranocchia, Juan Jesus, Dodo – Guarin, Medel, Kuzmanovic – Kovacic – Palacio, Icardi

Sursa foto: inter.it
9 thoughts on “PREVIEW CHIEVO – INTER

 1. Deki

  Dodo-Nagatomo in benzi
  Ranocchia – Juan in centru
  Medel-Kuzmanovic in centru
  Si cel mai cel….Palacio in atac! Ce il forteaza atat nu inteleg….

  Chiar imi pare rau de Osvaldo ca a ajuns la Inter intr-un moment naspa.

  Reply
 2. Deki

  In sfarsit victorie!

  Mi-a placut D’Ambrosio,in schimb Nagatomo…..nu pot sa ma exprim civilizat,numai cand ii vad moaca aia de pitic handicapat imi strica ziua.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *