.
.

.

PREVIEW CHIEVO – INTER. ÎNCEPE DISTRACŢIA!


A domina înseamnă şi a constrânge adversarul să joace în modul în care noi ne dorim să joace. Şi acesta este un aspect important al jocului“. Este, fără îndoială, cea mai interesantă declaraţie oferită de Frank de Boer la conferinţa de presă de sâmbătă. Un concept pe care va avea ocazia de a-l pune pentru prima oară în practică (sau măcar de a încerca să o facă) duminică seară, de la ora 21:45, împotriva lui Chievo (în direct pe Digi Sport 3).

Deşi plecarea lui Mancini a readus liniştea la echipă, ceea ce ne-a permis să aşteptăm noul start ceva mai relaxaţi, sunt suficiente motive pentru care nu ne permitem să mustim de optimism înaintea partidei de la Verona. Ca la şcoală, cu liniuţă:

-de Boer a început munca de puţin timp şi nu ştim cât de mult şi cât de bine şi-a implementat ideile. Probabilul 4-3-3 pe care îl vom vedea la lucru e o noutate aproape absolută.

-Posibila apărare cu care Inter se va prezenta pe Bentegodi (D’Ambrosio, Miranda, Ranocchia, Nagatomo) dă fiori. Şi nu vorbesc despre adversari.

-Poate că Maran nu e un antrenor mai bun decât de Boer, dar cu siguranţă e o vulpe bătrână care ştie cum să pregătească un asemenea meci.

-Chievo e un adversar incomod pe teren propriu şi o echipă care primeşte greu gol. Nici gazonul de pe Bentegodi nu are cum să fie vreodată o veste bună.

-Tradiţia. În ultimele cinci ocazii în care a început campionatul în deplasare, Inter a obţinut o singură victorie, în sezonul 2012/13, 3-0 cu nou-promovata Pescara. De patru ori, pe banca nerazzurrilor a stat un antrenor nou.

La fel de adevărat este şi că există şi motive să fim optimişti. Aşadar să ne concentrăm pe acestea şi să ne bucurăm că reîncepe distracţia. Cu speranţa că de această dată noi vom fi cei care se vor distra pe seama altora. Ar cam fi timpul!

Forza INTER!

Sursa foto: inter.it
3 thoughts on “PREVIEW CHIEVO – INTER. ÎNCEPE DISTRACŢIA!

  1. inter4ever

    3-1 pt noi, goluri Icardi, Banega si Candreva, de la ei poa’ să dea absolut oricine, că broscoiu’ Rano va fi titular 🙂 prea optimist? Posibil, da’ după chinu’ cu mancini parcă a venit si vremea descătușării; Forza ragazzi, vinci per noi!!!

    Reply
  2. inter4ever

    Dumnezeule mare, oare în toată istoria am mai arătat vreodată atât de rău??? De neprivit, de neînțeles, de neiertat!@ toti au arătat ca niște babe puturoase, care habar n-aveau dc sunt obligate să joace un sport pe care nu-l stiu juca; jucători nedemni de Inter, obișnuiți să încaseze milioane fără să ofere nimic în schimb, nici măcar inimă, suflet… De Boer o are grea, măcar de ne-om misca si noi un pic pe final de mercato, desi cred că ne trebuie vreo 7-8 titulari 🙁

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *