.
.

.

PREVIEW INTER – CHIEVO


Inter continuă cursa de recuperare în lupta pentru un loc de cupă europeană, împotriva lui Chievo, una dintre cele mai în formă echipe din Serie A în acest moment. Meciul începe la ora 16 şi va fi transmis în direct pe Dolce Sport 2.

-Veronezii vin pe Meazza scăpaţi de grija retrogradării, după ce au pierdut o singură dată în precedentele 9 etape. Cu 40 de puncte, Chievo este sigură de prezenţa în Serie A şi în sezonul următor, iar lipsa mizei la jocul de astăzi ar putea fi o veste bună pentru nerazzurri. Totuşi, este de aşteptat ca trupa lui Rolando Maran să încerce să obţină un rezultat care să confirme forma bună din ultima perioadă.

-În schimb, pentru Inter este interzis orice pas greşit. Băieţii lui Mancini au şansa de a obţine pentru doar a doua oară în acest sezon trei victorii consecutive şi pot lega în premieră şase meciuri fără înfrângere, ceea ce ar reprezenta cea mai bună serie dintr-o stagiune pe care tehnicianul nerazzurrilor a caracterizat-o deja ca fiind negativă, indiferent de modul în care se va termina. Cu greu poate fi contrazis.

-La fel ca şi adversara sa, Inter trebuie să confirme rezultatele recente. În acelaşi timp, orice alt deznodămând în afara victoriei înseamnă aproape sigur finalul oricăror ambiţii europene, în special dacă ţinem cont de programul dificil din ultimele etape ale campionatului.

-Principala ştire în ceea ce priveşte echipa de start este legată de Shaqiri, care are şanse mari să revină ca titular, în locul lui Hernanes. Brazilianul este la doar un cartonaş de suspendare şi a fost unul dintre cei criticaţi de Mancini după meciul de la Udine, astfel că există posibilitatea ca el să înceapă de pe bancă partida cu veronezii. De asemenea, este probabilă o nouă rocadă croată, cu Brozovic favorit în faţa lui Kovacic pentru un loc la mijloc. Ranocchia şi Juan Jesus şi-au ispăşit etapa de suspendare pe Friuli şi, excluzând mari surprize, vor forma linia de fund, alături de Vidic şi D’Ambrosio, aflat în uşor avantaj faţă de Santon.

-Sunt conştient de problemele pe care Inter le are în apărare şi am discutat de multe ori despre ele. Dar chiar cred că ar fi de bun simţ ca băieţii lui Mancini să termine meciul ăsta fără gol primit. Pentru că…

-Meci jubiliar pentru doi interişti. Mancini va bifa meciul 400 pe banca unei echipe din Italia, în timp ce Icardi va juca partida 100 pentru o formaţie italiană. Să sperăm că vor sărbători cu o victorie, iar în cazul argentinianului aşteptăm şi cel puţin un gol, pentru a putea spera în continuare la titlul de golgheter.

Forza INTER!
5 thoughts on “PREVIEW INTER – CHIEVO

 1. Deki

  “De asemenea, este probabilă o nouă rocadă croată, cu Brozovic favorit în faţa lui Kovacic pentru un loc la mijloc. Ranocchia şi Juan Jesus şi-au ispăşit etapa de suspendare pe Friuli şi, excluzând mari surprize, vor forma linia de fund.”

  Credeam ca avem meci usor cu echipa aia jegoasa,apoi am citit asta,mi-am adus aminte,noi suntem pazza,ii avem in lot pe ei si vom incepe titulari cu ei.

  #amala

  Reply
 2. inter4ever

  clasic Inter, după câteva meciuri bunicele vine unul penibil!!! de ce jucăm și acasă, cu Chievo, fără Kova și fără Shaqiri????

  Reply
  1. tutti66

   Excelent articol,la obiect.
   Eu stiam de fondul de salarii la Carpi de 4 milioane,chiar se facea o paralela intre 6 milioane incasate de De Rossi si 4 totalul de la Carpi.
   Iar baieti precum Kevin sunt cu duiumul care si-ar da sufletul pentru a se echipa pe Meazza in negru si albastru(lista e lunga) iar noi importam mancatori de sushi si kosovari

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *