.
.

.

PREVIEW INTER – PARMA


După o pauză de două săptămâni în care zvonurile legate de mercato au luat-o razna (şi e doar începutul!), revenim la ceva concret. Un meci. Unul împotriva unui adversar aflat în moarte clinică, Parma, şi în care orice alt rezultat în afara victoriei este inacceptabil. Partida va începe la ora 16:00 şi va fi transmisă în direct pe Dolce Sport 3.

Fără victorie în campionat de patru meciuri şi doar pe locul 10 în clasament, Inter începe ultima parte a sezonului întâlnind cel mai uşor adversar posibil. O echipă menţinută în viaţă doar de aparte, care nu a mai câştigat din 14 ianuarie şi a cărei principală grijă este să-şi rezolve problemele pentru a nu se vedea aruncată în Serie D. Cu toate acestea, Parma are mici răbufniri de orgoliu, lucru confirmat de remiza albă obţinută pe Olimpico, împotriva Romei (sigur, ţinând cont de seria recentă a echipei lui Garcia, nu e neapărat o surpriză, dar tot rămâne un rezultat puţin scontat). Tocmai din acest motiv, dar şi pentru că nerazzurri au propriile probleme, meciul nu se anunţă doar o formalitate.

Asta nu schimbă însă datele problemei. Inter nu ar avea nicio scuză dacă nu ar câştiga, mai ales că trebuie să susţină cu fapte afirmaţia făcută de Mancini la conferinţa de presă de ieri, în cadrul căreia a spus că sunt 60% şanse de calificare în ediţia viitoare a cupelor europene. Nici măcar absenţa golgheterului Icardi (suspendat) sau indisponibilităţile din apărare nu pot fi un alibi în jocul de azi.

Aproape sigur, vom avea parte de debutul oficial al lui Felipe, jucător sosit la Inter chiar după ce şi-a reziliat contractul cu Parma. Brazilianul de 30 de ani va face pereche în centrul apărării cu Ranocchia, care a arătat o creştere în ultima vreme, un trend ascendent confirmat de prestaţia solidă de la naţională, în amicalul cu Anglia. Ineditul tandem din defensivă înseamnă că Juan Jesus va evolua din nou în stânga, la fel ca împotriva Sampdoriei, cu Santon ocupând celălalt flanc.

Un alt jucător care vine galvanizat de prezenţa la naţională este Brozovic. După un start foarte bun, croatul a intrat oarecum în umbră, însă golul înscris în meciul cu Norvegia, din preliminariile Euro 2016, îl poate ajuta să revină la forma arătată în primele partide de la Inter. Mijlocaşul adus de la Dinamo Zagreb va forma linia din trei din spatele lui Shaqiri, alături de Medel şi Guarin.

În atac, lucrurile sunt cât se poate de clare. Mancini nu renunţă la Podolski (şi el a înscris pentru naţională, în amicalul cu Australia), germanul urmând să facă pereche cu regăsitul Palacio. Mult mai interesante sunt variantele de pe bancă, cu Puşcaş, Bonazzoli şi Camara pregătiţi să intre la un moment dat. De altfel, ultimul dintre cei trei a impresionat în amicalul în familie jucat în această pauză, în care a şi marcat un gol.

Nu exclud această posibilitate, dar ultimul lucru pe care îl aştept de la acest meci e să văd un duel echilibrat. Eşecul din tur, venit după ce Parma pierduse opt dintre primele nouă meciuri din campionat, a fost oricum prea mult. Orice alt deznodâmânt în afara celor 3 puncte rămase la Milano ar fi o umilinţă şi ar face ca procentele despre care vorbea Mancini (foarte optimist, fie vorba între noi) să scadă dramatic.

Forza INTER!
12 thoughts on “PREVIEW INTER – PARMA

 1. gua

  Atunci cand faci egal cu Parma iti dai seama ca esti o echipa miiiiiiica. Nu e ghinion, nu e arbitraj.. e doar o echipa mica.

  Reply
 2. Deki

  Ba,ce rusine imi este,incredibil asa ceva! Vorbind cat se poate de serios,cred ca suntem cea mai slabaechipa din campionat.

  Reply
 3. inter4ever

  Rusine Mancini, dezamăgire maximă!!! Rusine toti jucătorii, dar acolo n.aveam mari asteptări! Rusine toată conducerea, care nu izbuteste să pună situația pe un făgaș normal! Nu se poate, oameni buni, chiar nu se mai poate, trec etapele, trec lunile si în loc să reparăm treaba, mai tare o imputim… Si nimeni nu ia nici o măsură, prostim doar lumea că.i luăm pe Lavezzi si pe Yaya, de parcă ăia ar fi handicapati si si.ar distruge carierele la locul 10 din Serie A!!! Păcat, clubul în întregimea lui alunecă rău în cacao si n.avem nici o minte limpede sa.l salveze 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *