.
.

.

PREVIEW INTER – STJARNAN


După victoria cu 3-0 din Islanda, returul din această seară cu Stjarnan (ora 21:45, netelevizat) este o simplă formalitate pentru Inter şi un antrenament cu public înaintea debutului în noul sezon de Serie A.

– La conferinţa de presă de ieri, Mazzarri şi Juan Jesus au livrat clasicul discurs cu „adversarul nu trebuie subestimat”, dar, pentru fani, atenţia este deja îndreptată spre meciul din weekend cu Torino şi spre ultimele zile de mercato. Mai ales după anunţul transferului lui Ricky Alvarez la Sunderland (împrumut cu obligaţie de cumpărare, în cazul în care echipa lui Poyet evită retrogradarea).

-Sigur, din punct de vedere al imaginii, Inter nu-şi permite vreo surpriză neplăcută şi toată lumea aşteaptă un nou succes, dublat de o prestaţie solidă. Entuziasmul fanilor nu lipseşte, Gazzetta dello Sport vorbind despre o posibilă asistenţă de 35.000-40.000 de spectatori. Nu este deloc puţin, în condiţiile în care nerazzurri au rezolvat deja calificarea în grupele Europa League, iar adversarul este unul anonim. În plus, nu mai este un secret faptul că italienii nu se înghesuie la meciurile din această competiţie. Însă curiozitatea de a vedea la lucru noul Inter şi perioada lungă care a trecut de la ultima apariţie pe Meazza (partida cu Lazio, de pe 10 mai) sunt suficiente argumente pentru ca suporterii să vină într-un număr destul de mare la stadion.

-Deşi nu o recunoaşte deschis, şi Mazzarri are deja în minte meciul din prima etapă de campionat, tehnicianul nerazzurrilor anunţând ieri câteva schimbări în echipa de start. Astfel, Handanovic, Vidic, Dodo (accidentat) şi Icardi vor fi menajaţi, iar Carrizo, Andreolli, Nagatomo, Osvaldo şi, foarte probabil, D’Ambrosio vor evolua din primul minut. Ricky Alvarez ar fi trebuit să facă parte din această listă, dar argentinianul nu a fost convocat. Iniţial, s-a vorbit despre o uşoară accidentare la genunchi, dar peste câteva ore a devenit clar că adevăratul motiv a fost transferul său în Anglia.

-Singurul dubiu este legat de sistemul pe care îl va alege Mazzarri. Presa italiană scrie că antrenorul toscan va confirma aşezarea 3-5-1-1, cu Hernanes în spatele lui Osvaldo, situaţie în care Jonathan va juca din nou ca mijlocaş central. Şanse mici să vedem un 3-5-2, în care Osvaldo să facă pereche cu Icardi sau Bonazzoli în ofensivă. Din păcate, tehnicianul nerazzurrilor nu se dezminte. Ar fi fost o ocazie excelentă de a-l vedea la lucru pe tânărul golgheter de la Primavera. Dacă nici acum…

-Câteva lucruri de urmărit în această seară: cum se va descurca apărarea fără liderul Vidic, dacă M’Vila va confirma jocul bun din tur, cum va răspunde Nagatomo “provocării” lui Dodo şi dacă Osvaldo poate oferi mai mult decât Icardi jucând singur în atac.

Forza INTER!

LOTUL PENTRU MECIUL CU STJARNAN

Portari: Handanovic, Carrizo, Berni

Fundaşi: Jonathan, Juan Jesus, Andreolli, Vidic, Ranocchia, D’Ambrosio, Nagatomo

Mijlocaşi: Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Obi, Hernanes, M’Vila

Atacanţi: Osvaldo, Icardi, Bonazzoli

Echipa probabilă: Carrizo – Andreolli, Ranocchia, Juan Jesus – D’Ambrosio, Jonathan, M’Vila, Kovacic, Nagatomo – Hernanes – Osvaldo

Sursa foto: inter.it
13 thoughts on “PREVIEW INTER – STJARNAN

  1. Costin

    Inter a facut spectacol in seara asta,dar contra unui adversar slab rau…deci eu n am vazut in viata mea o echipa ajunsa in play-off-ul unei competitii europene asa slaba….
    Sa speram ca ne vom prezenta la fel si in deplasarea de la Torino….

    Cel mai mult ma bucur pt Kovacic,a reusit sa inscrie si a fost omul meciului…golurile astea sigur ii vor da mai multa incredere 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *