.
.

.

PREVIEW QARABAG – INTER


Ultimul lucru de care ar fi avut nevoie Inter în plină criză era un meci decisiv în Europa. Din fericire, nu este cazul. Partida din Azerbaidjan (ora 19, în direct pe Digi Sport 2) reprezintă o bună ocazie pentru Mancini de a vedea la lucru jucători care au evoluat mai puţin în acest sezon, dar şi de a testa o serie de tineri de la Primavera.

-Deja calificaţi de pe primul loc în grupă, nerazzurri vor încerca să încheie prima fază din Europa League neînvinşi, în faţa unui adversar care se descurcă foarte bine pe teren propriu în competiţiile continentale – azerii au o medie de 2 puncte/meci acasă, suferind doar trei înfrângeri în 19 jocuri. Dacă pentru Inter meciul nu este decât un amical îmbrăcat în haine oficiale, pentru Qarabag el are o miză deosebită. În cazul unei victorii, echipa lui Gurbanov merge mai departe şi va deveni prima reprezentantă a Azerbaidjanului care trece de grupe în Europa.

-Mancini a lăsat acasă numele importante din echipă, iar în lotul deplasat în Azerbaidjan şi-au făcut loc mulţi puşti de la Primavera. Foarte probabil, doi dintre aceştia – Bonazzoli şi Baldini – vor forma linia ofensivă alături de Osvaldo. Pe primul îl cunoaştem deja, al doilea reprezintă o altă promisiune din academia interistă. De asemenea, de urmărit fundaşul stânga Dimarco, în cazul în care va primi câteva minute.

-În mod normal, într-un astfel de meci, rezultatul este ultimul lucru care contează. Dar în condiţiile în care Inter traversează un moment foarte dificil, o victorie ar fi importantă. Atât pentru coeficientul în suferinţă al Italiei, cât şi pentru moralul serios zdruncinat al nerazzurrilor.

Forza INTER!

LOTUL PENTRU MECIUL CU QARABAG

Portari: Carrizo, Berni, Costa

Fundaşi: Andreolli, Campagnaro, Mbaye, D’Ambrosio, Donkor, Yao, Sciacca, Dimarco

Mijlocaşi: Obi, Krhin, M’Vila, Palazzi

Atacanţi: Osvaldo, Bonazzoli, Baldini

Echipa probabilă: Carrizo – Mbaye, Campagnaro, Andreolli, D’Ambrosio – Khrin, M’Vila, Obi – Bonazzoli, Osvaldo, Baldini

Sursa foto: inter.it
12 thoughts on “PREVIEW QARABAG – INTER

 1. Deki

  INTER – Carrizo, Andreolli, Campagnaro, M’Baye, D’Ambrosio, Donkor, Obi, Krhin, M’Vila, Osvaldo, Bonazzoli.

  Cei 11 magnifici.

  Berni, Costa, Sciacca, Dimarco, Baldini, Palazzi

  Nu,nu sunt feluri de pizza,sunt rezervele Interului din seara asta.

  Capitanul Interului din seara asta va fi Andreolli,adica baiatu’ ala de era refuzat la toate categoriile de varsta la Inter. :)))))

  Reply
 2. Costin

  Comedie de competitie daca o tratezi in ras,daca o tratezi serios o poti castiga,asa cum a facut o Atletico,Sevilla,Porto sau Sahtior…daca mai punem ca,castigatoarea intra in C.L. atunci cred ca ar trebui sa o ne dorim castigarea trofeului…este totusi un trofeu european,in fine…

  Ce gol le a anulat la astia ba baiatule=)))))

  Reply
 3. tutti66

  Asa meci de mult nu am mai vazut(parca juca Mioveni cu Navodari),si nici nu vreau sa mai vad,daca Inter repeta performanta am sa urmaresc Bundesliga.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *