.
.

.

PREVIEW ST. ETIENNE – INTER


În această seară (ora 20, în direct la Digi Sport 2) nu mă interesează decât rezultatul. Un succes în Franţa, dublat de o victorie sau o remiză a celor de la Qarabag, ar califica matematic Interul în faza eliminatorie din Europa League. Cu alte cuvinte, scăpăm de o grijă până în 2015.

-Lucrurile nu sunt foarte diferite faţă de meciul de la Milano. Acel 0-0 de la Meazza a prelungit perioada în care Inter nu a primit gol în Europa, ajunsă la 474 de minute (83 de minute îi despart pe nerazzurri de recordul all-time al participărilor lor în cupele europene – 557 de minute, stabilit în sezonul 1990/91 al Cupei UEFA), în timp ce St. Etienne rămâne fără gol marcat de 377 de minute.

-Nici din punct de vedere al absenţilor meciul de astăzi nu este foarte diferit faţă de cel disputat în urmă cu două săptămâni. E adevărat că în lot eu reapărut Nagatomo, Osvaldo şi Guarin, dar, dintre ei, doar columbianul are şanse să apară ca titular, însă şi acestea sunt extrem de mici. În acelaşi timp, Mazzarri i-a pierdut pe Hernanes şi, mai nou, pe Khrin, de a cărui absenţă s-a plâns la conferinţa de presă. De parcă l-ar fi folosit prea mult până acum. Sau de parcă ar fi avut de gând să-l folosească în Franţa.

-În aceste condiţii, echipa de start nu poate propune mari surprize. De altfel, Gazzetta dello Sport şi L’Equipe dau acelaşi 11 pentru Inter. Nu avem motive să credem că va fi altfel.

-Întrebat dacă se va mulţumi cu un egal pe Stade Geoffroy-Guichard, Mazzarri a răspuns că mentalitatea lui şi a echipei este să câştige fiecare meci. Aşteptăm să vedem asta. Şi, revin la ceea ce am scris mai sus, de data asta chiar nu mă interesează prestaţia echipei, ci rezultatul. Inter îşi poate face viaţa mai uşoară pentru restul lui 2014 şi ar fi bine să profite de această şansă.

Forza INTER!

Altfel, eu cred că Mazzarri trebuie demis.

LOTUL PENTRU MECIUL CU ST. ETIENNE

Portari: Handanovic, Carrizo, Berni

Fundaşi: Juan Jesus, Andreolli, Vidic, Dodo, Ranocchia, Mbaye, Donkor, Nagatomo

Mijlocaşi: Kovacic, Guarin, Kuzmanovic, Medel, Obi, Krhin, Palazzi

Atacanţi: Osvaldo, Palacio, Icardi, Bonazzoli

Echipa probabilă: Carrizo – Andreolli, Ranocchia, Juan Jesus – Mbaye, Kuzmanovic, Medel, Obi, Dodo – Kovacic – Palacio

Sursa foto: inter.it
5 thoughts on “PREVIEW ST. ETIENNE – INTER

 1. mirifiq

  fantastic, se plange si de indisponibilii pe care nu i-ar fi folosit vreodata.

  Stai linistit ionele ca oricum nu vei vedea nimic altceva in afara unei victorii chinuite ori a unui esec jenant.

  Reply
 2. tutti66

  La aceasta asezare in teren precum si alegerea titularilor eu as zice ca nu marcam gol in Franta,sper sa ma contrazica Mateo 🙂

  Reply
 3. boboin

  “Mazzarri a răspuns că mentalitatea lui şi a echipei este să câştige fiecare meci”
  parca ar fi si el in campanie electorala de la noi. daca si el are mentalitate de invingator eu ma fac jucator de darts

  Reply
 4. WooZie

  Pe bune chiar s-a plans de indisponibilitatea lui Khrin? Asta chiar nu cred ca pare exagerata.

  Pe de alta parte, Icardi e doar odihnit nu? Eu zic ca daca ar avea coaie ar trebui sa inceapa direct cu Bonazzoli. Tot respectul pentru Pala dar parca nu isi mai regaseste forma. Parca e aceeasi poveste ca si Milito dupa accidentare.

  Oricum, sa vedem daca Kova reuseste ceva din pozitia aia ca dupa cum a spus Ionut, nici eu nu il vad pe Kova un AMC, mai degreaba un fel de Pirlo care vin in spate sa ia mingea si sa urce cu ea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *