.
.

.

PREZENTAREA LOTULUI PENTRU SEZONUL 2015/16


A devenit deja o tradiţie ca în primele zile ale pregătirii Inter să-şi prezinte lotul pentru noul sezon. Evident, unul incomplet şi departe de forma sa definitivă. Mai ales în acest an, când conducerea nerazzurrilor este parcă mai activă ca oricând în mercato. Însă pentru fani este o ocazie foarte bună să ia un prim contact cu echipa şi staff-ul tehnic. Iar pentru Icardi, o nouă oportunitate de a se transforma în şef de galerie şi de a face un selfie cu suporterii.

Sursa foto: inter.it
5 thoughts on “PREZENTAREA LOTULUI PENTRU SEZONUL 2015/16

 1. Maryo

  Cateva cuvinte si despre noul sponsor al clubului, o fi mai bine o fi mai rau?!stie cineva cati bani vor baga in club?Pare aiurea acum dupa atatia ani sa vad tricourile fara Pirelli.

  Reply
 2. boboin

  Se zvoneste de Ibra la Inter.
  Este adevarat ca de la zvon la concretizare se schimba multe, dar eu unul as vedea asta ca pe o garantie la ocuparea primelor doua locuri (fara exagerare)

  Jovetic si avvicina all’Inter, mentre emerge un’idea clamorosa: Zlatan Ibrahimovic. Il Corriere dello Sport in edicola oggi spara in prima pagina questa voce di mercato, secondo cui i nerazzurri vorrebbero riportare in Italia l’attaccante svedese del Paris Saint-Germain.

  TIRI MANCINI – Robero Mancini ha già fatto pace con il giocatore e ora lo considera l’ideale per tornare a vincere subito. Lo stesso allenatore dell’Inter ha dichiarato un mese fa: “Ibra fa sempre la differenza, lo riprenderei”. Sarebbe un altro smacco al Milan dopo il derby di mercato per Kondogbia.

  Reply
 3. Maryo

  Multumesc Shadower pentru promptitudine si ca sa lamuresc lucrurile informatia eronata a fost luata de pe un site celebru de sport de la noi 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *