.
.

.

PRIMAVERA CONTINUĂ PARCURSUL PERFECT LA VIAREGGIO. BONAZZOLI A ADUS CALIFICAREA ÎN SFERTURI


Inter Primavera îşi continuă drumul în încercarea de a obţine cel de-al şaptelea succes în Turneul de la Viareggio, micii nerazzurri reuşind calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

În optimi, echipa lui Stefano Vecchi s-a impus cu 1-0 în meciul cu o reprezentativă din Serie D, unicul gol al partidei fiind marcat de Federico Bonazzoli, în minutul 68. Deşi poate fi considerat deja un component al lotului echipei mari, tânărul atacant a fost trimis să-şi ajute colegii de la tineret, iar impactul său a fost decisiv.

E adevărat, golul a venit după o greşeală imensă în apărarea adversă, însă Bona are meritul de a fi fost pe fază şi de a înscrie după ce şi-a păstrat sângele rece şi l-a păcălit pe portar cu un semi-lob controlat perfect.

La finalul partidei, Vecchi a recunoscut că „Bonazzoli este un jucător foarte important pentru noi” şi a părut deja resemnat cu faptul că nu îl va avea la dispoziţie pentru meciul din sferturi, în care nerazzurri vor juca împotriva celor de la Pescara, echipă antrenată de un fost jucător al Milanului, Massimo Oddo.

Voi discuta cu Mancini şi Ausilio, pentru a vedea dacă vom putea să-l folosim din nou, dar, evident, echipa mare este principala prioritate”, a spus tehnicianul de la Inter Primavera.

Victoria de marţi a fost mai clară decât o arată scorul. Inter a ratat mai multe ocazii, iar gazonul nu i-a ajutat deloc pe tehnicii puşti ai lui Vecchi. Cu toate acestea, antrenorul de 43 de ani a fost mulţumit de prestaţia elevilor săi. Însă, pentru cucerirea unui trofeu obţinut ultima oară în 2011 este nevoie de mai mult.

Sursa foto: inter.it
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *