.
.

.

PRIMAVERA, PARCURS PERFECT ŞI FĂRĂ VEDETE


Parcursul perfect al echipei Primavera în acest sezon continuă chiar şi fără cei mai importanţi jucători ai săi. Băieţii lui Stefano Vecchi au ajuns la opt victorii din tot atâtea meciuri în campionat, pe care îl domină de o manieră tot mai impresionantă.

Image and video hosting by TinyPic

Actuala generaţie de la Inter Primavera nu înseamnă doar individualităţi, adică Puşcaş, Bonazzoli sau Camara, ci un grup solid, capabil să-şi distrugă adversarii şi, în acelaşi timp, să facă spectacol. Şi asta chiar şi fără starurile sale. În timp ce cinci dintre cei mai importanţi jucători ai săi – cei trei amintiţi mai sus, plus Donkor şi Gnoukouri – se aflau alături de Ranocchia&co, Vecchi şi-a condus echipa spre al optulea succes consecutiv în campionat. Al zecelea al sezonului, dacă luăm în calcul şi cele două partide câştigate în Cupa Italiei.

A fost un succes cu 2-0 în deplasare cu Pescara, un succes mai clar decât o arată scorul. Soarta meciului, care oricum nu a stat în niciun moment în dubiu, a fost decisă încă din prima repriză, datorită golurilor marcate de Rocca şi Ventre, ultimul din penalty.

Astfel, puştii lui Vecchi îşi consolidează primul loc în grupa B a campionatului Primavera, pe care o conduc cu 24 de puncte, 9 mai multe decât următoarea clasată, Milan, care are însă două restanţe. Golaverajul este şi el incredibil: 29-3.

Practic, în acest moment, Inter este de departe marea favorită pentru un Scudetto cucerit ultima oară în 2012, de o altă generaţie excelentă, care însă nu a reuşit să propună un nume în prima echipă a nerazzurrilor, deşi unii dintre componenţii acelui lot au devenit prezenţe obişnuite chiar în Serie A. Din actualul lot al lui Vecchi, şi-au făcut deja debutul la seniori Donkor, Bonazzoli şi, cel mai recent, Camara. Au primit însă prea puţin timp pentru a ne forma cu adevărat o impresie despre posibilităţile lor atunci când joacă alături de băieţii mari.

Ţinând cont şi de momentul tensionat din jurul echipei mari, probabil că este mai bine pentru aceşti puşti să fie lăsaţi să-şi continue progresul şi seria incredibilă la Primavera, alături de un antrenor, Stefano Vecchi, care reuşeşte să scoată tot ce-i mai bun din ei. Poate că nu întâmplător numele său apare printre posibilii interimari în cazul unei demiteri a lui Mazzarri.

Altfel, eu cred că Mazzarri trebuie demis.

Sursa foto: inter.it
4 thoughts on “PRIMAVERA, PARCURS PERFECT ŞI FĂRĂ VEDETE

  1. mirifiq

    frumos! chiar daca nu mi fac sperante ca vom valorifica cel putin 1 pentru echipa mare, insa e frumos sa ai un lot de copii atat de talentat. Pe mine ma bucura la fel de tare cand ii batem pe bbilan si rube si acolo…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *