.
.

.

PRIMUL GOL AL LUI BANEGA LA INTER


Nu a fost nimic spectaculos. Ba chiar, pentru noul jucător al Interului era mai greu să rateze decât să marcheze, după ce Perisic l-a lăsat cu toată poarta goală în faţă. Genul de fază după care Lăcătuş îl întreba răutăcios pe Piţurcă: “Ţi-a fost greu, mă?“.

În mod normal, un asemenea gol nu ar merita atenţie. Pur şi simplu îl anunţi şi mergi mai departe. Cu atât mai puţin ar merita o postare. Dar bănuiesc că ăsta e unul dintre avantajele de a avea un blog. Acela că poţi scrie despre ce vrei tu, fără să-ţi pese dacă lumea citeşte sau dacă lumea e de acord cu ceea ce scrii.

Acum, să nu credeţi că va urma o revărsare de cuvinte prin care Banega să fie ridicat în slăvi pentru un gol banal. Nu e cazul. Şi nici nu poţi scrie chiar orice pe un blog, până la urmă. Însă voiam să remarc că prima reuşită a argentinianului în nerazzurro poate fi comparată cu transferul său de la Sevilla. Adică s-a întâmplat departe de ochii tuturor, nu a avut nimic glamour, iar pentru mulţi a trecut neobservat. Sigur, într-o vreme în care transferurile de zeci şi, mai nou, sute de milioane de euro au devenit ceva firesc, aducerea unui jucător gratis nu prea mai reprezintă un lucru care să merite atenţie. În special dacă este vorba despre Inter. Fiţi sigur că dacă un fotbalist de calitatea lui Banega, sau chiar el, ar fi fost luat gratis de Milan sau de Juventus, încă am fi citit articole în care s-ar fi vorbit cel puţin despre lovitura verii şi genialitatea neegalată a oficialilor care au realizat transferul.

Pentru că, să nu existe confuzii, transferul lui Banega la Inter poate fi comparat cu primul gol înscris la noua sa echipă. Dar doar până la un punct. Cu siguranţă nu avem de-a face cu un jucător banal şi cu atât mai puţin cu o achiziţie banală.

P.S. Aproape uitasem! Golul a venit în amicalul pe care Inter Primavera, întărită de câţiva dintre jucătorii echipei mari, l-a câştigat cu 9-0 împotriva lui Laives. Şi nu, nici măcar nu am încercat să aflu cine sunt adversarii.

Sursa foto: inter.it
One thought on “PRIMUL GOL AL LUI BANEGA LA INTER

  1. tutti66

    Sa fie de bun augur,la cat mai multe si in campionat.
    Un jucator ce a castigat cupa uefa care vine gratis la o echipa pe nume INTER,nu doar pentru salariu,si unul ce vrea sa plece pentru salariu mai mare pentru ca nu-I de ajuns 2.7
    Inima spune du-te,mintea mai stai. De urmarit

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *