.
.

.

REVISTA PRESEI – 12 MAI 2016


Icardi, Biabiany, o suspendare halucinantă şi un site dedicat lui Giacinto Facchetti, printre cele mai interesante subiecte din presă legate de Inter. Să le luăm pe rând.

Mauro Icardi a acordat un interviu celor de la Gazzetta dello Sport, iar subiectele de discuţie au fost în special lucruri extrafotbalistice. Totuşi, fotbalul nu a lipsit, iar căpitanul nerazzurrilor a vorbit despre necesitatea ca Inter să revină în Liga Campionilor.

“Anumite erori pe care le-am făcut ne-au folosit deja în acest final de sezon. Un sezon care nu a fost irosit doar dacă ne foloseşte pentru a nu mai greşi din nou, în cel care urmează. Adică să fie ultima Europa League pe care o jucăm. Aşteptăm în continuare Champions League, dar nu e suficient doar să o aşteptăm” – Mauro Icardi

aaa

În altă ordine de idei, miercuri seară, argentinianul şi-a reafirmat dorinţa de a rămâne la Milano. “Am un contract valabil până în 2019, cu siguranţă voi rămâne aici“, a spus Icardi. Declaraţia lui Maurito nu a fost însă suficientă pentru a-l scoate din zvonurile legate de mercato. Povestea cu Arsenal nu e nouă, dar nu o mai auzisem de ceva vreme. Acum revine în actualitate după accidentarea gravă suferită de Welbeck.

Un interviu a acordat şi Jonathan Biabiany, în Tuttosport. Francezul crede că Inter merită un 6,5 pentru sezonul care se va încheia în acest weekend şi, la rândul său, vorbeşte de spre dorinţa de a continua la Inter.

Corriere dello Sport nu a luat pe nimeni la întrebări, dar a realizat un articol interesant despre jucătorii care au fost nişte pasageri la Inter în ultimele cinci sezoane. De pe listă nu lipsesc nume de la care, cu siguranţă, am fi aşteptat mai mult.

halep kasatkina

Unul dintre subiectele zilei în fotbalul italian este suspendarea pe 2 ani primită de Wilfred Gnoukouri (16 ani), fratele lui Assane, care, conform raportului de joc, l-ar fi lovit “voit şi cu putere” pe arbitrul meciului dintre Inter Allievi şi Atalanta. Imaginile spun, însă, cu totul altceva. Orice comentariu în plus este de prisos.

Pentru a încheia, totuşi, într-un ton mai optimist, astăzi se va lansa un site dedicat lui Giacinto Facchetti. Data nu a fost aleasă întâmplător. În urmă cu exact 51 de ani, Inter reuşea una dintre cele mai spectaculoase întoarceri de rezultat din istoria Cupei Campionilor, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu în faţa lui Liverpool, după 1-3 pe Anfield, şi se califica în cea de-a doua finală consecutivă. Ultimul gol, rămas unul emblematic, i-a aparţinut chiar fostului preşedinte al nerazzurrilor.
3 thoughts on “REVISTA PRESEI – 12 MAI 2016

 1. MishuB

  2 ani pt treaba aia? Asta e modalitatea da a corecta comportamentul unui jucator? Il scoti din fotbal definitive.

  Da-i fratica 4, 5 etape, restul turului… Cu 2 ani suspendare i-ai omorat toate sperantele de a fi fotbalist.. 😐

  Reply
 2. tutti66

  Pentru un sezon in care am “prins” Europa League meritam un 5 nu mai mult.
  Sunt curios cine va fi primul jucator transferat pe o suma de bani de noi ?

  Reply
 3. alex21

  ala e deaconu 2 …tampit si al mic dar totusi abia il atinge ce naiba…arbitru ala ar trebui trimis cateva etape la liga judeteana la noi sa vada cum sta treaba..Suarez a luat mai putin…aia de se dopeaza iau mai putin…ce cretinism

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *