.
.

.

REVISTA PRESEI – 16 MAI 2016


Un mic “proces” al lui Murillo, filiera olandeză pentru Inter şi un transfer practic confirmat sunt câteva dintre subiectele importante ale zilei.

aaa

Începem cu Murillo şi articolul care îi este dedicat în Gazzetta dello Sport. Cotidianul roz are o statistică interesantă, care arată că fundaşul columbian a avut o a doua parte a sezonului mult mai slabă decât prima, atunci când ne-a convins şi pe noi să-l votăm cel mai bun transfer de vara trecută. În orice caz, sud-americanul primeşte circumstanţe atenuante (vârsta, lipsa de experienţă), iar faptul că pe urmele jucătorului ar fi câteva dintre cluburile importante de pe continent reprezintă un argument în favoarea valorii fotbalistului adus de la Granada. Deşi scăderea randamentului său a fost evidentă pentru oricine, ar fi în mod evident greşit să-i punem în cârcă unui tânăr de 23 de ani returul slab al echipei. Nici Mancini nu o face, notează GdS, tehnicianul nerazzurrilor sperând să se poată baza pe perechea Miranda-Murillo şi în stagiunea viitoare. Asta dacă nu se vor întâmpla lucruri în mercato.

aa

De altfel, Cristi Chivu este încântat de tandemul titular din centrul apărării interiste şi este convins că Mancini rămâne omul potrivit pentru a o readuce pe Inter în prim-plan.

Înainte de a trece mai departe, vă recomand analiza meciului cu Sassuolo, de pe un site de pe care o să mai vin cu link-uri: L’Ultimo Uomo. Băieţii sunt foarte buni şi ştiu exact ceea ce fac.

Clipboard01

Corriere dello Sport lasă analizele pentru alte zile. Azi se concentrează pe mercato şi încearcă să ne convingă de faptul că Inter a ieşit la vânătoare de olandezi. Bruma (PSV), văzut ca o variantă de înlocuire a lui Murillo, Vilhena (Feyenoord), considerat nu o prioritate, ci o soluţie pentru viitor şi accesibilă financiar (îşi termină contractul, poate veni gratis), şi Janmaat (Newcastle), care s-ar fi propus clubului, sunt numele vehiculate de cotidianul roma. Ca de obicei, mai ales în această perioadă, mai multe speculaţii decât lucruri concrete.

Dacă insistaţi, totuşi, să discutaţi despre mercato, Mancini a confirmat practic venirea lui Banega la Inter, din sezonul viitor. Pentru o echipă care a suferit teribil la capitolul imaginaţie şi fantezie, ar fi un transfer excelent. Ţineţi pumnii strânşi să vină şi un anunţ oficial cât mai repede!

FCInter1908 a făcut un sondaj pentru a afla numele jucătorului la care Inter a renunţat prea uşor pe care fanii nerazzurri îl regretă cel mai mult. Câştigătorul este o surpriză şi nu prea.

Încă o dovadă că nu ar trebui să ne grăbim să catalogăm sezonul pe care tocmai l-am încheiat drept un dezastru.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *