.
.

.

REZUMAT EMPOLI – INTER 0-2


Pentru prima oară din noiembrie anul trecut, Inter obţine trei victorii consecutive în campionat. La Empoli, băieţii lui Frank de Boer au avut o nouă prestaţie solidă şi s-au impus cu 2-0, primul succes al sezonului fără gol primit. Ambele reuşite ale nerazzurrilor i-au aparţinut lui Mauro Icardi, care a ajuns la 6 goluri în actuala ediţie de Serie A şi este lider în clasamentul marcatorilor.

INTER vs. Empoli: Handanovic – D’Ambrosio, Miranda, Murillo, Santon – Medel (Felipe Melo 85), Kondogbia (Gnoukouri 74) – Candreva (Eder 75), Joao Mario, Perisic – Icardi
4 thoughts on “REZUMAT EMPOLI – INTER 0-2

  1. inter4ever

    Mi s-a părut doar mie sau Santon chiar a făcut un meci excelent la empoli? Nici D’Ambrosio n-a mai greșit flagrant, parcă-parcă FdB rezolvă si defensiva; Icardi e uriaș, Joao Mario îmi depășește toate așteptările, ce să mai zic?, încă 3 puncte cu bologna si putem da drumu’ la vise!

    Reply
  2. SaintSylveszter

    Si mie mi s-a parut Santon on the right track, la fel si Dumbo (cel din urma cu cateva scapari pe faza de aparare). Se pare ca au nevoie de un anumit tip de antrenor, nu neaparat sa devina stelari, dar macar sa-si faca treaba corect.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *