.
.

.

REZUMAT HAPOEL BEER’SHEVA – INTER 3-2


Mă pregăteam să scriu un text lung, în care să vorbesc despre modul ruşinos în care sezonul Interului deja s-a încheiat la sfârşitul lui noiembrie. Apoi mi-am spus că această adunătură de mediocri fără onoare nu merită efortul. O să las faptele să vorbească despre ei. Pentru că ei sunt cei care ne-au adus aici. Ei sunt cei care şi-au lucrat antrenorul, dovedind astfel că nu-şi respectă meseria. Şi tot ei sunt cei care vor fi ţinuţi minte pentru următoarele lucruri:

-9 înfrângeri în primele 18 meciuri oficiale ale sezonului;

-în ultimii ani 5 ani, Inter a reuşit să strângă în Europa doar cu 0,5 mai multe puncte decât Malaga. Dar andaluzii au avut o singură participare în competiţiile continentale în această perioadă; (sursa)

-Hapoel Beer’Sheva (nu Barcelona, nu Bayern, nu Real Madrid) este prima echipă care câştigă ambele meciuri împotriva Interului, în grupele unei competiţii europene; (sursa)

-pentru prima oară, Inter termină pe ultimul loc în grupă în Europa. O grupă cu Sparta Praga, Southampton şi Hapoel Beer’Sheva.
5 thoughts on “REZUMAT HAPOEL BEER’SHEVA – INTER 3-2

 1. SainSylveszter

  Penibili. Nesimtiti. Valoare indoielnica. Astia si pe Simeone il sapa daca ii pune ala sa alerge cu 3km mai mult. Nu-mi dau seama cine i-ar putea motiva si, pana la urma, de ce naiba au nevoie de supermotivatie sa joace normal, nu la misto. Pana la urma, e vina conducerii. Zanetti pana acum n-a dovedit ca si conducator de club ca se poate ridica la valoarea din teren. A mentinut si amplificat haos-ul total de la club. Bravos natiune!

  Reply
 2. tutti66

  Mda, Buzaglo,Korhut,Hoban versus milionari din Milano…rusinica
  Apoi…parerea mea e ca Ausilio nu tre sa-si bata capul pe cine sa transfere la Milano ca oricum nu vrea nimeni decat pentru bani,ci ar trebui sa vada cum scapa de vreo 10 panarame.

  Reply
 3. MishuB

  Domnule Icardi..aveti antrenor Italian acum.. Ce nu v-a motivat de data asta?
  In afara de cele 5 milioane al d-voastra care le cam luati degeaba

  Reply
 4. inter4ever

  Mă doar sufletul s-o scriu, da’ ăsta-i adevărul: am ajuns un club de măscărici, de la patroni la ultimul jucător din lot și invers!

  Reply
 5. Aeso

  …cu toate cele scrise si intamplate in ultima vreme, iar or sa fie peste PATRUZECI DE MII de SPECTATORI PLATITORI la urmatorul meci de pe Meazza.
  Asta inseamna Inter! Si ma bucur tare mult pentru asta.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *