.
.

.

REZUMAT INTER – BOLOGNA 2-1


Inter îşi continuă seria pozitivă. A treia victorie consecutivă în toate competiţiile şi a patra la rând pe teren propriu în Serie A (o performanţă reuşită ultima oară în sezonul 2011/12) confirmă că băieţii lui Roberto Mancini rămân în cursa pentru locul 3. A fost un succes meritat şi care nu poate fi pus la îndoială, în ciuda faptului că finalul a fost mai puţin liniştit decât ar fi trebuit. Pentru că Inter continuă să aibă acest talent unic de a-şi complica viaţa. Ar fi, însă, prea mult să vorbim despre 3 puncte luate cu emoţii. Prima repriză, de exemplu, a fost una dintre cele mai bune din actuala stagiune şi a arătat că echipa a câştigat în continuitate din punct de vedere al jocului, după prestaţiile bune din precedentele două partide, cu Juventus, în Cupa Italiei, şi cu Palermo, în campionat.

În acelaşi timp, ar fi greşit să subevaluăm această victorie. După venirea lui Roberto Donadoni, Bologna a devenit una dintre echipele solide ale campionatului. Faptul că a întrerupt seria victoriilor lui Juventus (căreia nu i-a permis să tragă nici măcar un şut pe poartă) spune multe. De asemenea, până aseară, emilianii nu primiseră niciun gol din faze fixe în acest sezon (exceptând penalty-urile), iar Mirante nu mai scosese mingea din propria poartă de mai mult de o lună. În plus, merită amintit că, în afara remizei cu Juventus, Bologna lui Donadoni a învins Napoli şi Milan şi a terminat la egalitate cu Roma şi Fiorentina. Adică nu a pierdut în faţa primelor clasate.

În faţa unui adversar cu o excelentă organizare defensivă şi care nu a cedat nici la iureşul din finalul primei reprize, fazele fixe pot face diferenţa. Din fericire, de această dată, Inter a ştiut să profite de ele şi, în doar cinci minute, a rezolvat practic meciul, prin două goluri aproape identice, marcate de Perisic (croatul are 3 goluri şi o pasă decisivă în ultimele 3 meciuri) şi D’Ambrosio (a treia reuşită din carieră contra Bolognei, victima sa preferată). Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 90, după o eroare a lui Kondogbia (altfel cu o evoluţie solidă), dar victoria nerazzurrilor nu a fost în niciun moment cu adevărat în pericol.

Obiectivul de a lua 6 puncte pe teren propriu înaintea meciului cu Roma a fost atins. Inter merge pe Olimpico cu un moral bun, dar şi cu probleme în atac. Pentru că partida cu Bologna a adus şi veşti proaste. Icardi s-a accidentat la genunchi în startul întâlnirii şi aproape sigur va fi indisponibil pentru confruntarea de pe Olimpico. De asemenea, Palacio a încasat în ultimele secunde un cartonaş galben, pe care la experienţa sa îl putea evita, şi va fi suspendat runda viitoare. Astfel, Mancini trebuie să găsească cele mai bune soluţii pentru un meci care va decide multe. Nu totul, dar multe.

Sursa foto: corrieredellosport.it
4 thoughts on “REZUMAT INTER – BOLOGNA 2-1

 1. Catalin C.

  Ce s-a întâmplat astăzi la conferința de presă a celor de la Pirelli cu Tohir si Moratti, știe careva?

  Reply
 2. Boboin

  Super Handa
  Avem si noi ceva ce Jube doar tahjeste. PORTAR
  Au portar nu numai cu numele dar chiar este un bufon.
  MULTUMIM BAYERN.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *