.
.

.

REZUMAT INTER – CAGLIARI 3-0


Inter s-a calificat fără emoţii în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după o nouă prestaţie convingătoare şi o altă victorie la scor. Cagliari a arătat ca o echipă care, foarte probabil, va promova la pas, dar asta a fost insuficient în faţa unei echipe care devine pe zi ce trece şi de la meci la meci tot mai sigură de forţa sa. Rodrigo Palacio, Marcelo Brozovic, cu o nouă execuţie de excepţie, aproape trasă la indigo după cea din meciul cu Udinese, şi Ivan Perisic au marcat golurile unui succes care nu a stat în niciun moment sub semnul întrebării. În afara evoluţiei solide a echipei şi a calificării, merită remarcat jocul bun al lui Kondogbia, dar şi cel al lui Montoya, aflat la a doua prezenţă în doar trei zile.

Sursa foto: corrieredellosport.it
7 thoughts on “REZUMAT INTER – CAGLIARI 3-0

 1. inter4ever

  Deja mă sperii cât de bine jucăm!!! :))) serios vorbind, Epicul n-ar trebui să lipsească niciodată din primul 11, n-am crezut nici eu că poate fi atât de util si de productiv…

  Reply
 2. tutti66

  Ceva mai execrabil ca azi nu am mai vazut,si nu din cauza arbitrilor,a adversarului ci doar din cauza noastra. Care o fi fost cauza ?
  Nu stiu daca-mi ajunge o zi sa ma linistesc.

  Reply
 3. Gica Contra

  Ce sa se intample?!S-a intamplat ca Mancini a bulit-o din nou…Nu a pregatit meciul si a bagat o echipa de toata jena in care nu a lipsit prietenul lui Melo, ca altfel nu vad de ce l-a adus pe reapectivul la Milano si este titular,asta in conditile in care pe banca sunt jucatori cu mult peste valoarea lui si al altora care au fost titulari. Un fotbalist mai anti fotbal ca asta nu cred sa mai existe,la categoria asta pot sa-l includ si pe Mancini fara nici o retinere, evident din postura lui de antrenor. Asadar Mancini sper sa-l ia acasa pe Melo si sa impodobeasca bradul impreuna, iar in teren sa bage pe cine merita si sa nu mai faca echipa dupa prietenii si simpatii ca altfel nu vedem C.L nici anul ce vine. Imi vine sa cred ca cei de pe banca ar fi jucat cu mult mai bine decat cei care au fost in teren, inexplicabila situatie dar poate ne lumineaza Mancini…

  Reply
 4. Gica Contra

  Este absurd sa pierzi pierzi puncte in felul asta dar asta se intampla atunci cand Mancini confunda realitatea cu Fotball Manager sau joaca un fotbal de curtea scolii. Pacat, un meci ce parea relativ la indemana sa-l complici inca din startul partidei.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *