.
.

.

REZUMAT INTER – FIORENTINA 4-2


Inter are 7 puncte în ultimele trei etape din Serie A, marcând nu mai puţin de 9 goluri în aceste meciuri. Cineva catapultat acum în universul fotbalului italian ar putea crede că nu există motive de îngrijorare în ceea ce-i priveşte pe nerazzurri. Dar situaţia nu este deloc încurajatoare. Ba din contră. Meciul cu Fiorentina a arătat, din nou, câte lucruri sunt în neregulă cu acest Inter. O echipă care a jucat splendid 20 de minute, perioadă în care a înscris de trei ori, şi care a avut superioritate numerică o repriză a trecut prin mari emoţii înainte de a obţine o victorie totuşi meritată. Însă este incredibil cum la cea mai mică defecţiune în joc se declanşează haosul şi se instalează panica. Putem discuta mult şi bine despre tactică şi valoarea jucătorilor, dar asta nu schimbă faptul că, la momentul actual, principala problemă a nerazzurrilor este una mentală. Iar pentru rezolvarea ei e nevoie, în primul rând, de personalitate şi de leadership. Calităţi despre care cu greu se poate spune că există la Inter.

INTER vs. Fiorentina: Handanovic – D’Ambrosio, Ranocchia, Miranda, Ansaldi – Brozovic, Kondogbia (Joao Mario 46) – Candreva (Eder 79), Banega (Felipe Melo 69), Perisic – Icardi

Sursa foto: corrieredellosport.it
5 thoughts on “REZUMAT INTER – FIORENTINA 4-2

 1. tutti66

  Nebunie,avem in sange.
  Acum ceva timp la Napoli am pierdut cu 2-1 si eliminare Nagatomo,am jucat excellent in 10,e ceva relaxare in capul jucatorilor vreo 5 faze mari in care puteam inchide definitive meciul.
  Nici Miranda nu-I mare scofala,parca e si capitanul Braziliei ? mare diferenta intre el Murillo si Ranocchia eu nu vad toti 3 sunt mediocrii,sa-l lasi pe Ilicici sa preia pe piept vreo 8 degajari din spate ale Fiorentinei,domnule esti brazilian sau doar pasaportul e de tine ?

  Reply
 2. inter4ever

  Și mie pastilele de inimă cine mi le decontează?! 🙂 Aș fi tentat să mă entuziasmez, da’ mi-e teamă, eu zic să mai așteptăm

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *