.
.

.

REZUMAT INTER – JUVENTUS 0-0


Un Derby d’Italia în care senzaţia a fost că fiecare echipă s-a temut de cealaltă mai mult decât era cazul nu se putea încheia altfel. Juventus a încercat mai mult, dar raportul ocaziilor importante a fost practic egal. Rezultat echitabil, dar care foloseşte mai mult altora.

Sursa foto: gazzetta.it
5 thoughts on “REZUMAT INTER – JUVENTUS 0-0

 1. Gica Contra

  Mda bine zis, foloseste celor care stiu si joaca fotbal cu jucatori si antrenori pe masura gen Fiorentina ,Roma si Napoli, nu?!Mai aveti ceva de spus?Chiar si jube aseara cu toate ca arata ca o echipa care nu se regaseste, anesteziata si-a dorit mai mult si daca ar fi avut putina luciditate in fata portii altul ar fi fost rezultatul,sansa noastra egoismul si greselille unor jucatori de la iei ,rusine Mancini care s-a predat dupa prima repriza,pentru el 0-0 este un scor bun…acasa!

  Reply
  1. tutti66

   Cei spui tu frica,antrenorii italieni spun tactica,uneori mai buna alteori mai putin buna,tinand cont si de jucatorii pe care-i are la dispozitie.Daca ati dori mai mult victoria inseamna determinare dar sa nu ai treaba cu mingea precum Zaza nu te ajuta mult. Allegri fanul altui sistem decat ce joaca acum cu juve totusi joaca asa ptr ca echipa mergea,dar jucatorii nu mai sunt aceeasii ca pe vremea lui Conte de la care a mostenit echipa si sistemul,pe cand la noi Mancini mai are mult de lucru sa gaseasca jucatorii potriviti pentru un sistem nu prea flexibil pe care-l prefera.
   Nu a fost un meci decisiv ci un examen la care nu am luat 10 dar nici 4,ne mai pregatim sa marim nota.
   Nu am statistica ci doar o impresie ca actiunile periculoase ale torinezilor au trecut prin Cuadrado,unde JJ a fost depasit de cateva ori dar dublat f bine.
   Sansa au avut si juve cand JoJo sau Brozo au ratat.

   Reply
 2. Gica Contra

  Pai asta spun dupa pauza a renuntat la ofensiva si asta cand lucrurile mergeau bine pentru noi, le-a permis jubentinilor sa fie mai periculosi …referitor la Zaza bine ca omul nu stie sa paseze ca atunci alta ar fi fost discutia 🙁 P.S Melo spune totul despre sistemul gandit de Mancini chiar si despre el… nu?

  Reply
  1. tutti66

   Nu a renuntat la ofensiva ci echipa nu a avut suflu si inspiratie ci doar tentative,iar juve a fost mai incisiva; de ce ? eu zic in special lui Cuadrado, aglomerari centrului terenului si din cauza ca noi am renuntat sa combinam in defensiva si mijloc,am preferat mingile lungi neriscand mult; cel mai bun ex e ca aut de poarta le-am batut lungi in capul adversarilor.Am incercat ceva faze fixe si atat.
   In prima repriza am facut pressing cu 3 la careul lui Buffon acesta degajand,in a 2-a am renuntat la acest pressing.
   Acum nu stiu daca “avea curaj” adica risca si ramaneam descoperiti si pierdeam meciul era mai bine ? dar sigur peste vreo 5 luni alta va fi regia,SPER 🙂

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *