.
.

.

REZUMAT INTER – SAMPDORIA 3-1


Nu a fost o prestaţie entuziasmantă, nu au lipsit emoţiile, dar a fost o victorie. D’Ambrosio, Miranda (aflat la prima sa reuşită în nerazzurro) şi Icardi au marcat golurile unui succes fundamental înaintea duelului cu Juventus, din etapa viitoare. Când scorul era doar 1-0, genovezii ar fi trebuit să primească un penalty, la un henţ evident al lui D’Ambrosio, un moment care ar fi putut schimba soarta meciului, mai ales că Inter încă este o echipă nesigură şi care are nevoie să-şi recâştige încrederea. Iar încrederea se reface şi cu victorii precum aceasta. Urmează deplasarea la Torino, unde Mancini şi băieţii lui au de luat o revanşă.

Sursa foto: gazzetta.it
5 thoughts on “REZUMAT INTER – SAMPDORIA 3-1

 1. inter4ever

  Până va prelua oficial pe United, nu’l putem chema pe Mou la toate meciurile?!? 🙂 altfel, grazie Ranocchia, sei un grande interista! 😉

  Reply
 2. tutti66

  2 faze fixe si un contraatac. Dar traseele de circulatie ale mingii pe un atac pozitional ? sau ne bazam tot pe a face diferenta in duelul 1 la 1 si nu prea ne miscam ca echipa ?

  Reply
 3. MishuB

  Salutare,

  As vrea sa cred ca ne luam revansa cu Juve? Si da , stiu, un derby e un derby dar ma gandesc la ce mijloc vom avea fara Kndogbia si Brozovic…. si la ce mijloc au ei su nu prea mai am piuit.. :((

  Sa i se dea lui Icardi 2 pase bune si sunt sigur ca il va invinge macar o data pe Buffon. Insa nu stiu cum le va primi…

  Forza Inter!

  Reply
 4. Catalin C.

  O victorie fara a juca cine-stie ce fotbal, insa ar fi fost frustrant sa nu batem o echipa ce ii are in componenta pe “magicii” Ranochia, Sylvestre si Dodo, de Ricky Alvarez nu am ce sa zic prea multe decat ca e un jucator mediocru insa colegii lui, enumerati mai sus, sunt sub-mediocri, tentative palide de fotbalisti care mi-au scos peri albi cat au murdarit tricoul nostru.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *