.
.

.

REZUMAT INTER – SOUTHAMPTON 1-0


Un gol de excepţie al lui Antonio Candreva, primul în tricoul Interului, şi câteva parade spectaculoase ale lui Samir Handanovic i-au readus pe nerazzurri în lupta pentru calificare, în Europa League. Echipa lui Frank de Boer a câştigat cu 1-0 în faţa lui Southampton, la capătul unei prestaţii care nu a avut nimic memorabil, dar, după o serie de trei înfrângeri consecutive şi patru meciuri la rând fără victorie, nu eram în situaţia de a face mofturi. Un succes era fundamental, indiferent de modul în care a fost obţinut. În afara celor doi jucători amintiţi mai sus, merită remarcaţi Miranda şi Davide Santon, acesta din urmă într-un progres evident în ultima perioadă. În schimb, Marcelo Brozovic, revenit în echipă după mai mult de o lună, a dezamăgit încă o dată. Croatul a fost eliminat stupid, după ce a primit două cartonaşe galbene ce puteau fi evitate, astfel că finalul de pe Meazza s-a transformat într-un adevărat asediu asupra careului interist. Din fericire, rezultatul a rămas neschimbat şi, chiar dacă Inter rămâne pe ultimul loc, după ce Sparta Praga s-a impus cu 1-0 în Israel, cu Hapoel Beer’Sheva, discursul calificării a fost redeschis, iar de Boer şi-a câştigat cel puţin câteva zile de linişte.

INTER vs. Southampton: Handanovic – Nagatomo (D’Ambrosio 90), Miranda, Murillo, Santon – Gnoukouri, Medel, Brozovic – Candreva (Ansaldi 80), Icardi, Eder (Perisic 85)

Sursa foto: corrieredellosport.it
6 thoughts on “REZUMAT INTER – SOUTHAMPTON 1-0

 1. tutti66

  Joc slab,rezultat pentru moral mai degraba.
  Automatismele in sens negativ de pe vrema lui Mancini inca se vad,cred ca doar schimband jucatorii inbunatatim jocul.

  Reply
 2. inter4ever

  Iar să schimbăm jucătorii?!? Si cu cine, că MSN mai are/au? treabă pe la Barcelona, BBC pe la Madrid… rămân la părerea că o conducere serioasă, dură si implicată activ e ceea ce ne lipsește cel mai mult! Cât timp jupanii stau prin china, indonezia sau oriunde altundeva pe planeta asta, iar la Milano ajung o dată pe lună, senzația de harababură va persista; Doamne ferește să ne plece, din varii motive, Handa si Icardi, că după aia chiar putem trage obloanele o vreme… Da’ gata cu pesimismul, hai cu o victorie si la Bergamo, forza ragazzi!!!

  Reply
 3. Marcel Ardelean

  Un rezultat bun venit în urma unui joc slab însă..

  Personal, cred că ar merita remarcat și Gnoukouri, cel puțin pentru risipa de efort pe care a făcut-o în repriza a doua.

  Reply
 4. Daniel

  fcinter1908.it: “De Boer, perché rinunciare al tuo calcio? de Boer ha deciso di abdicare e rinunciare al suo calcio per ‘italianizzarsi’. Non sembra una grande idea. Non è meglio giocarsela rimanendo fedele alle proprie idee? L’esclusione di Banega genera dubbi, troppo modesta la reazione vista nella ripresa dopo un primo tempo imbarazzante.”

  Reply
  1. inter4ever

   FdB, lasă.ne, că ne duci în B!!! 🙁 o să intri în istoria lu’ Inter, da’ pe invers decât sperai tu :(((

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *