.
.

.

REZUMAT JUVENTUS – INTER 2-0


Scorul e mai mic decât m-am aşteptat în momentul în care am văzut că formaţia de start a Interului despre care s-a vorbit în zilele premergătoare meciului a fost confirmată. Asta nu înseamnă că înfrângerea e mai puţin clară. Pentru că, în ciuda unui aparent echilibru în a doua parte a primei reprize, superioritatea lui Juventus a fost evidentă de la început până la sfârşit. Şi, la fel ca în cazul partidei din Cupa Italiei, nu a deranjat atât înfrângerea, cât modul în care s-au prezentat Roberto Mancini şi ai lui. În ultimele 9 etape, Inter a obţinut doar 9 puncte, iar în această serie neagră a pierdut fără drept de apel în faţa celor două mari rivale. Discursurile de tipul “nu este nimic pierdut” nu mai conving pe nimeni. E timpul să vedem măcar o reacţie de orgoliu, pentru că foarte puţini îşi mai imaginează că acest sezon mai poate aduce ceva pozitiv.

P.S. Cu toată dezamăgirea şi furia pe care le simt, nu am scăpat din vedere faptul că Juventus a câştigat cu un gol marcat de un jucător care trebuia suspendat pentru acest meci şi cu un altul venit dintr-un penalty acordat corect, dar după un fault în atac nesancţionat. Nu spun că deznodământul jocului ar fi fost altul, pentru că nu e cazul. Într-un fel sau altul, Inter tot ar fi pierdut. Dar să nu uităm că oricât de frumos ar fi împachetat un rahat, tot urât miroase.

Sursa foto: corrieredellosport.it
8 thoughts on “REZUMAT JUVENTUS – INTER 2-0

 1. SaintSylveszter

  Penibil joc, penibila formatie, penibil antrenor. 1-8-0-2, interesant sistem de joc. De ce i-o mai fi bagat pe cei doi in fata, nu stiu, oricum erau degeaba pe acolo, mai bine era 1-10-0-0, macar stiam o treaba.Si ma asteptam ca macar Zanetti sa ia atitudine, nu sa vad discursuri a la Ceausescu, sa zici ca totul e bine cand toata lumea vede ca e rau. Inteleg diplomatia, dar cazurile extreme (cum e cel de acum de la Inter) cer alte speech-uri si masuri. Altfel ne vom afunda din ce in ce mai rau. Macar sa se adevereasca zvonurile cu Simeone, ca p-asta nu-l mai suport (ca si pe ultimii 3-4 antrenori ai Inter-ului – sa fie oare o coincidenta ca in ultimii ani (aproape) toti o iau razna cand ajung antrenori la noi?).

  Reply
 2. MishuB

  Si acum, dupa o zi, stau si ma intreb cum a reusit DÁmbrosio i-o puna pe tava lui ala, la primul gol.. Ploaia dom’le, ploai.. De Manici ce sa mia zic. A plouat cu galeata la el………….

  Reply
 3. inter4ever

  Deja nu mai am “superlative” pentru a lăuda prestațiile elevilor antrenorului-papagal… 🙁 demisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă!!!!!

  Reply
 4. Aeso

  1. Inca o infrangere fara drept de apel.
  2. Macar acum cred ca putem vorbi de o certitudine. Medel nu are cum sa mai fie titular la aceasta echipa.
  3. Ma intreb, unde ar fi fost Inter in clasament fara Miranda? Este de departe cel mai bun jucator al sezonului, iar nervii de aseara sunt de iertat.

  Reply
  1. Boboin

   Unde ar fi fost fara Handa?
   Echipa de pluton fara nici o ideee de joc.
   Nu credeam sa ajung sa nu mai simt nimic cand joaca Inter.
   Dar oare mai este Inter?
   Astia sunt o copie a ceea ce a insemnat INTER.
   Au mai fost sezoane si pe vremea lui Ronaldo cand nu castigam nimic, dar ….JUCAM FOTBAL ADEVARAT

   Reply
 5. tutti66

  Nu unul ci mai multi oameni de fotbal din Italia spun de jocul Inter-ului ca e sub orice critica.
  Nu stiu daca am vazut bine dar e posibil sa fi tras primul sut pe poarta in min.85 ?
  Am descoperit 🙂 principalul vinovat pentru debandada de la echipa,NU e Roberto,e Sylvinho-vedeti cum il prezinta schemele tactice pe foaie dupa care Roberto le scrie pe biletel si-l transmite in teren. Sunt sigur 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *