.
.

.

REZUMAT ROMA – INTER 1-1


Era momentul potrivit pentru ca Inter să pună capăt seriei negative cu Roma pe Olimpico, acolo unde nu a mai câştigat din 2008 în campionat. Şi nu a lipsit mult să o facă. În cele din urmă, s-a terminat 1-1, un rezultat care îi avantajează în mod evident pe capitolini, mai ales după ceea ce s-a întâmplat în această rundă. Prestaţia nerazzurrilor a confirmat perioada bună a echipei, dar, cu opt etape rămase de disputat, această revenire riscă să fie uşor tardivă. La fel de adevărat este, însă, şi că nimic nu s-a decis deocamdată.

Sursa foto: corrieredellosport.it
4 thoughts on “REZUMAT ROMA – INTER 1-1

 1. raz

  Foarte bun meciul dar am tremurat serios la ocaziile Romei. Dupa cum spunea si Mancini parca nu meritau nici ei sa piarda la ce ocazii au avut. Una peste alta, daca echipa se concentreaza cred ca putem lua locul 3 (avem cel mai usor program cu doar 2 meciuri tari spre deosebire de Roma si Fiorentina). Paza Inter Amala !!

  Reply
 2. tutti66

  Cand va juca Japonia cu Egipt putem paria ca Salah nu va marca daca joaca Nagatomo.Sensei pare ca si-a gasit menirea in fotbal:sa-l anihileze pe Mohamed.
  Am revenit atat ca joc cat si ca rezultate,pare cam tarziu dar sper sa tina pana la finalul campionatului si in functie de ce rezultate au contracandidatii putem usor spera la loc 3.
  Locul 5 e asigurat inca de pe acum,datorita lui Sinisa.

  Reply
 3. MishuB

  Salutare,

  Imi place ca suntem optimisti dar 5 puncte , la forma pe care o are Roma, mi se pare mult de recuperat. Apoi mai este si Fiorentina…

  Dar cine stie..daca ne vedem de joc si avem rezultate bune e posibil.

  Observ totusi o schimbare in bine a jocului. Poate chiar asta ne face sa visam frumos…

  Forza Inter,

  Reply
 4. inter4ever

  Eu as remarca în mod deosebit curajul nebun al lui minciunică-antrenor: la un minut după ce am fost egalați, el l-a scos pe Ljajic si l-a băgat pe Melo!!! 😮 un fel de “veniti peste noi!”, de parcă X-ul pe noi ne avantaja; dacă tot voia să se blindeze, de ce n-a făcut-o la 1-0?!???? Asa, ne-am mulțumit iar cu puțin, desi am prins Roma cam în fundu’ gol, si până la finalul campionatului o să ne tot lamentăm si-o să tot regretăm punctele irosite aiurea, acum si în etapele precedente 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *