.
.

.

RIDICOLI ŞI RIDICULIZAŢI


În ciuda rezultatelor din ultima perioadă şi a unui alt sezon ratat, aproape 60.000 de spectatori au fost prezenţi duminică seară pe Giuseppe Meazza. Au avut parte de un meci în care ridicolii pentru care nicio limită a penibilului nu e imposibil de atins au fost efectiv ridiculizaţi de o echipă care are tot dreptul să se considere nemulţumită de rezultatul final.

Sigur că toată furia se îndreaptă către Nagatomo, dar japonezul e doar imaginea mediocrităţii şi a tuturor lucrurilor care nu sunt în regulă la Inter. Greşeala lui de la golul lui Callejon e inacceptabilă, dar tot inacceptabilă este şi prelungirea contractului său. Inacceptabil este şi faptul că un asemenea jucător este de prea mult timp la echipă şi, mai ales, că e în continuare folosit. Ce face el poate face orice puşti de la Primavera. Cu diferenţa că acel copil chiar ar putea să înveţe ceva.

Tot inacceptabil e şi modul în care restul jucătorilor înţeleg să-şi facă meseria. Nimic nu explică mai bine mediocritatea celor care reprezintă Inter în prezent decât faptul că orice urmă de ambiţie a dispărut în momentul în care a devenit clar că Liga Campionilor nu mai este un obiectiv ce poate fi atins. Asta spune multe (totul?) despre caracterul şi mentalitatea acestor pseudostaruri. Cu astfel de oameni nu se poate merge mai departe, dacă într-adevăr conducerea clubului îşi doreşte performanţă.

Şi de parcă toate astea nu erau suficiente, la final am avut parte de un discurs halucinant al lui Pioli, care nu face decât să confirme că, odată abandonat de vestiar, nu are nici cea mai vagă idee ce trebuie să facă pentru a încheia cu demnitate sezonul şi aventura sa la un club ce s-a dovedit – ce surpriză! . o pălărie prea mare.

Actuala stare de lucruri îmi aminteşte de perioada de la începutul anilor 2000, când fanii au afişat un banner cu mesajul “Nici nu mai ştim cum să vă insultăm“. Între timp, Nagatomo şi colegii săi găsesc săptămână de săptămână noi moduri de a insulta meseria pe care o fac. Şi pe Inter. Mai ales pe Inter.

2
2 thoughts on “RIDICOLI ŞI RIDICULIZAŢI

 1. tutti66

  F.C.MuppetsShow.
  Japonezul nu e cauza mediocritatii ci rezultatul ei,adica…l-am vandut pe Duncan ca sa-l luam pe Kondogbia.
  Am ajuns rau de tot.

  Reply
 2. boboin

  Ai perfecta dreptate
  Nu este de vina japonezul..
  Intreaga conducere este de vina.
  Cand am pierdut un campionat pe mana lui Gresko, slovacul a fost imediat exmatriculat.
  dar aici daca il dai afara ce pui in loc din actualul lot?
  ceva putin mai rasarit…. dar fara calitate.
  Asa cum au plecat toti dupa castigarea ligii, asa trebuie sa plece toti acum.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *